מתכון של סער מור, "מחשבות על לחם"
מתכון של הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של 'הטחנות הגדולות של א"י'
מתכון לאפיית לחם עשבי תיבול כפרי באדיבות חברת הטחנות הגדולות של א"י
לחם שיפון - מתכון מיוחד לאפייה ביתית מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
לחם שאור, הלחם של פעם — הכי בריא וגם טעים מאוד וחמצמץ. קחו בחשבון שיש להתחיל כמה ימים קודם כדי לתת לשאור זמן להחמיץ. מתכון מיוחד מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
לחם ארטיזן - מתכון מומלץ ללחם שאור מיוחד באפייה ביתית, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
לחם כוסמין ביתי - מתכון בריאותי ללחם כוסמין באפייה ביתית, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
לחם מלא ללא שמרים - מתכון בריא לאפייה ביתית, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון ללחם בריאותי : "לחם אירית" להכנה ביתית, לחם חצי מלא עם "סיבי נופר" - ללא סוכר, ללא שמן, ללא חומר משמר