כלים

ייננית מוסמכת מחברת היינות 'יקבי רמת הגולן' העבירה בסוף השבוע סדנת יין ייחודית לנותני השירות במסעדת space, לרבות המלצרים, אחראי המשמרת והברמנים. הנוכחים למדו את רזי היין, עקרונות המזיגה הנכונה, סוגי יינות, וכיצד לאמוד את ההבדלים הדקים של ארומת היין, תיאוריות זני הענבים והגידול  - בפני הסועדים

השילוב בין יין ובשר הינו מיוחד - לא כל יין מתאים לכל בשר ולכן חשובה ההתאמה המיוחדת והידע הנרחב בתחום. היינות ב-space נשמרים במקררי יין ייחודיים בטמפרטורה של 17 מעלות המותאמת במיוחד לסוגי היינות ושומרת על הארומה שלהם.

במרתף היינות המיוחד, יכולים הסועדים למצוא מגוון רחב של סוגי יינות: יינות בוטיק יוקרתיים, יינות מותג נבחרים ועוד. אחד היינות המיוחדים שניתן למצוא במרתף היינות של space הוא 'אלכסנדר הגדול', יין אדום יבש - קברנה סוביניון בציר 2006 המיוצר על ידי יקב אלכסנדר בבית יצחק. היין מורכב משני זני ענבים הגדלים בצפון המדינה באזור הגליל העליון וצבעו בורדו עמוק עם גוון שחור בוהק. שווה טעימה.