פרסקו, בחרה להשיק את הסחוג החדש, כחלק מהטרנד הקולינרי, העושה שימוש בכוסברה ובפלפל חריף במאכלים שונים וכדי להציע סחוג טעים שמתאים לכולם.
אפרת פרנקשטיין, מנהלת שיווק פרסקו חצבה: "תהליך פיתוח הסחוג של פרסקו ארך כשנה, במהלכו נערכו מבחני טעימה ונבדקו מספר סוגי פלפלים חריפים. מבדיקות שערכנו עלה כי צרכנים רבים מעדיפים סחוג פיקנטי בחריפות מעודנת, לא חריף אש. החריפות המעודנת של הסחוג החדש שלנו מושגת הודות לשימוש בפלפל ירוק מזן ארסנו הגדל בערבה. יחד עם כוסברה טרייה שאנו מגדלים בחממות של המשפחה, דבר שסייע לנו לפתח סחוג איכותי ומיוחד המתאימים לכל חיך".
הסחוג של פרסקו מיוצר מכוסברה טרייה הגדלה בחממות של פרסקו במושב חצבה ונקטפת רגע לפני הייצור, פלפל ירוק מזן ארסנו הגדל בערבה, שום, פלפל שאטה, תבלינים ושמן קנולה העשיר בחומצות שומן חיוניות. תהליך הייצור המיוחד של פרסקו שומר על טריות, טעם, ריח וצבע האופייניים לסחוג.
הסחוג מתאים לשימוש במאכלים מהמזרח הרחוק, תיבול , ליווי מנות בשר, דגים וסלטים. נהדר לליווי חומוס, מעולה לאכילה עם לחם טרי.
הסחוג החדש של פרסקו מצטרף לסדרת הרטבים והממרחים הטריים של פרסקו הכוללת רוטב פסטו, רוטב צ'ימיצ'ורי, טפאנד זיתי קלמטה, טפאנד זיתים ירוקים וממרח עגבניות שרי מיובשות בשמש. מוצרי סדרת הרטבים והממרחים הטריים של פרסקו משווקים ברשתות השיווק, מרכולים פרטיים, במעדניות ובחנויות אוכל ברחבי הארץ.
מחיר סחוג: 12.99 ₪ ל-220 גרם.