כלים

מתכון לגרנולה ביתית - יפתח צפריר, שף מסעדת כפר הנופש גונן, מציע להורים עם תחילת שנת הלימודים החדשה תשע"א, רעיונות מקוריים לשדרוג מטעמי הילדים לבית הספר

גרנולה היא מאכל בריאותי, מתוק וקל להכנה בבית.

מכניסים לתנור (לבחירה): אגוזי מלך, פקאנים, פיסטוקים, גרעיני חמנייה, אגוזי לוז, קשיו ועוד וקולים למשך 30 דקות בחום 140 מעלות.

קולים שיבולת שועל (גרנולה) בתנור ושומשום במחבת ללא שמן עד השחמה. מצננים.

חותכים לקוביות קטנות פירות יבשים, למשל: חמוציות, צימוקים, משמש, דבלים, אננס, פפאיה ועוד.

מערבבים את כל המרכיבים וסוגרים בשקית הנשנושים להפסקה.

עדכונים אחרונים

פבר 28, 2024

נגד הזרם

מתכונים
אוק 31, 2023

אופים באהבה

מתכונים
סלמון כשר
אוק 26, 2023

האם דגים צריכים שחיטה?

מתכונים