השבת, יום המנוחה היהודי, היא זמן למשפחה, שירים וכמובן אוכל טעים. השימוש במעשנת טרייגר יכול לרומם את ארוחות השבת המסורתיות, תוך העשרת בשר, עוף ודגים בטעמים ארומתיים ומעושנים. בעולם הדינמי של הבישול, טרייגר גריל ביססה את עצמה כמובילה בשוק, ומציעה מגוון חדשני של גרילים, שבבי עץ ותבלינים. במאמר הבא תקראו כיצד מעשנת טרייגר תשפר את מנות השבת, ותבטיח חוויה קולינרית ובלתי נשכחת. תוך התמקדות במוצרים האיכותיים, הרבגוניות, שיפור הטעמים, נאמנות המותג ומעורבות הקהילה.

קרדיט לתמונות PIXABAY
קרדיט לתמונות PIXABAY

 

טכנולוגיית בישול חדשנית:

חברת טרייגר התחילה מהפכה משמעותית בבישול חוץ עם המעשנות בשר על אש עצים שלהם, המשלבים את נוחות וקלות השימוש עם טעם של עשן עצים. בניגוד לגריל פחם או גז מסורתיים, הגריל מעשנה של טרייגר משתמש בשבבי עץ העשויים מ-100% עץ טבעי, המספקים טעם ייחודי לבישול. המנגל מעשנה מציעה בקרת טמפרטורה מדויקת עם מערכת טכנולוגית חדשנית המאפשרת לגריל להגיע למנעד רחב של טמפרטורות, מה שהופך את היכולות שלה למגוונות במיוחד. עם הגריל של טרייגר תוכלו לצלו, לעשן, לאפות, לטגן ואפילו לעשות ברביקיו במכשיר אחד. מחלקת המחקר והפיתוח של טרייגר ממשיכה להמציא ולשדרג כל הזמן. הדגש של המותג על חדשנות הוא נקודת מפתח שיווקית, המבדילה את טרייגר מהמתחרים ופונה הן לטבחים המתחילים והן למאסטרים ותיקים בגריל.

שבבי עץ פרימיום ושיפור טעם:

לב המשיכה של מעשנות טרייגר טמון בשבבי העץ המובחרים שלו, הזמינים במגוון טעמים כמו היקורי, תפוח, מסקיט ודובדבן. השבבים הללו עשויים מעץ טבעי באיכות המתאימה לבישול מזון, מה שמבטיח עשן עקבי ואיכותי שמחדיר למזון טעמים עשירים וחזקים. שבבים אלו עשויים עץ טבעי בלבד ואינם כוללים כימיקלים וחומרים מזיקים כלל, מה שהופך אותם לבחירה הבריאה.

תערובות התבלינים האיכותיים ביותר בשוק

משלימים את הגריל - קו תערובות התבלינים של טרייגר הינם מוסיפים משמעותית לטעם הבשרים ונתחים. המטרה היא להעשיר את הטעמים באוכל, ולא להשתלט עליהם, ולכן תערובות אלה מעוצבים בקפידה כדי להתאים לכל מנה שרק תרצו. כל תבלין משפר את הטעמים הטבעיים ואת המהות המעושנת שמעניקים השבבים. לרוב לתערובות התבלינים יש טעם וארומה חזקים, כך שגם נגיעות קטנות משפיעות הרבה. מבחינת ערך תזונתי הוספת תבלינים לאוכל משדרגת את המנה מכיוון שבתבלינים יש חומרים אנטי אוקסידנטים, אנטי בקטריאליים, אנטי דלקתיים, ואנטי ויראליים.

אצל חברת טרייגר תמצאו מגוון רחב מאוד של תבלינים, כגון- תבלינים ססקצ’ואן מושחר, תערובת תבלינים לצלעות בקר ואנטריקוט, תערובת תבלינים לירקות ובשר, תערובת תבלינים לדגים ועוף, תערובת תבלינים תפוח בדבש, תערובת הבית של טרייגר ואף כלים למנגל ואביזרים למנגל.

הצטרפו לקהילה

טרייגר טיפחה בסיס לקוחות נאמן, בין היתר הודות לדגש על הקשר עם הקהילה. אכן, טרייגר הוא לא רק מותג, זו קהילה. בקבוצת הטרייגריסטים שבפייסבוק חולקים מתכונים, טכניקות וחוויות. מה שהופך אותה למרכז תוסס של ידע והשראה על היכולות הבישול. בין אם אתה רק מתחיל או פיטמאסטר ותיק, אתה מוזמן להיות חלק מקהילת טרייגר, ללמוד ולשתף מתכונים או תמונות מההתקדמות שלך. עם טיפים, הדרכות ומתכונים קבועים שמגיעים במייל בכל יום שישי, ועולים לאתר. מצאו אותנו בפייסבוק והצטרפו למשפחה!

אנו מזמינים אותכם להתקשר אלינו בטלפון מספר 1800-10-12-84 לייעוץ ושאלות, ניתן גם לבקר בחדר התצוגה שלנו בכתובת: יד חרוצים 6, נתניה-. שעות פתיחה – ימי ראשון עד חמישי בשעות 8:00-17:00 ואפילו בימי שישי וערב חג בתיאום מראש. תוכלו גם לבקר באתר האינטרנט שלנו בכתובת:

https://www.traegergrills.co.il/ .

עדכונים אחרונים

קרדיט: אקווה פלוס

תחזוקת בריכה בחורף: מדריך מקיף לשמירה על איכות המים והציוד

עם תום עונת הקיץ והגעת החודשים הקרירים, מתעוררת השאלה לגבי הטיפול הנכון בבריכה הביתית.…

כך ביטוח ועדי בתים משותפים יכול לשדרג את ניהול המבנה שלכם

בניהול מבנה משותף, ביטוח ועדי בתים משותפים הוא כלי מרכזי לשמירה על יציבות כלכלית והגנה על…
קרדיט תמונה FREEPIK

הלוואה לעסק - כלי מימון שיאפשר לעסק שלכם לצמוח

בניהול עסק בעידן של היום, ניהול נכון של תזרים המזומנים הוא קריטי להצלחה. לעיתים,…
קרדיט תמונה FREEPIK

בעלי עסקים בפתח תקווה: קבלו אספקה מהירה ויעילה לעסקים באם המושבות של ישראל

העיר פתח תקווה הפכה בשנים האחרונות לאחד ממרכזי העסקים והתעשייה המובילים בישראל. אזורי…
קרדיט תמונה FREEPIK

סגירת עסק בצורה מסודרת: הטעויות הנפוצות שיכולות לעלות הרבה כסף

סגירת עסק היא אחת ההחלטות הקשות ביותר עבור בעלים ויזמים. לעיתים מדובר בצעד שמגיע אחרי…
קרדיט תמונה FREEPIK

טיפים לעל האש בחורף: איך לשמור על יציבות החום במנגל גז?

חורף בישראל הוא לא תירוץ לוותר על על האש. להיפך, יש משהו מיוחד בריח של בשר על האש…