המצרכים:
½ קילו לוקוס (ללא עור ועצמות)
בצל סגול
פלפל אדום חריף
כוסברה
מיץ מלימון אחד
אבוקדו (לא חובה)
לתיבול: מלח ופלפל.
אופן ההכנה:
חותכים את הדג לקוביות בגודל 1 ס"מ ומניחים בקערה.
קוצצים בצל, כוסברה, פלפל חריף ומוסיפים לקערה (בשלב זה ניתן גם להוסיף קוביות אבוקדו).
סוחטים את הלימון ומוזגים מעל לתערובת.
מערבבים את כל המרכיבים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים בקערה או בכוס קוקטייל – בתיאבון.
מסעדת "קנקון" שוכנת בתוך מתחם קולינארי באווירה אירופאית, המשתרע על שטח של כ-500 מ"ר בעיר אשדוד.
המסעדה המעוצבת בסגנון הייטקי חדשני מציעה ישיבה סביב בר מפואר ומפנק וכן בשולחנות ישיבה עם מטבח פרונטלי מודרני המציע תפריט מגוון הכולל מנות ראשונות, בשרים, דגים ומאכלי ים המיובאים ביותר מ-35 מדינות ברחבי הגלובוס.
חויית הבילוי הקולינארית מאפשרת לבליינים ליהנות מערבי קונספט ייחודיים בכל ימות השבוע.