כולם רוצים להגיע לאחר יום עבודה עמוס לארוחת ערב קלילה ונינוחה, שבפועל מתאימה גם לאמצע היום ולא גוזלת זמן כמעט בהכנתה. במסעדת "קנקון" חושפים את המתכון השווה לסביצ'ה לוקוס טרי וממליצים להגיש בכוס קוקטייל מדליק.

כלים
סביצ'ה לוקוס מהמטבח הפרונטלי העשיר של קנקון
סביצ'ה לוקוס מהמטבח הפרונטלי העשיר של קנקון

המצרכים:

½ קילו לוקוס (ללא עור ועצמות)

בצל סגול

פלפל אדום חריף

כוסברה

מיץ מלימון אחד

אבוקדו (לא חובה)

לתיבול: מלח ופלפל.

 אופן ההכנה:

חותכים את הדג לקוביות בגודל 1 ס"מ ומניחים בקערה.

קוצצים בצל, כוסברה, פלפל חריף ומוסיפים לקערה (בשלב זה ניתן גם להוסיף קוביות אבוקדו).

סוחטים את הלימון ומוזגים מעל לתערובת.

מערבבים את כל המרכיבים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

מגישים בקערה או בכוס קוקטייל – בתיאבון.

CANCON 67069

מסעדת "קנקון" שוכנת בתוך מתחם קולינארי באווירה אירופאית, המשתרע על שטח של כ-500 מ"ר בעיר אשדוד.

המסעדה המעוצבת בסגנון הייטקי חדשני מציעה ישיבה סביב בר מפואר ומפנק וכן בשולחנות ישיבה עם מטבח פרונטלי מודרני המציע תפריט מגוון הכולל מנות ראשונות, בשרים, דגים ומאכלי ים המיובאים ביותר מ-35 מדינות ברחבי הגלובוס.

חויית הבילוי הקולינארית מאפשרת לבליינים ליהנות מערבי קונספט ייחודיים  בכל ימות השבוע.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS