"הטחנות הגדולות של א"י" מציעה לחג החנוכה מתכונים להכנת סופגניות ודונאטס טעימות לחג:
חברת ענבי ציון מציגה מגוון מתכונים ומוצרים לסופגניות מופלאות ויחודיות, לחג שמח במיוחד. בספיישל זה תוכלו למצוא מתכוני סופגניות מסופגניית התות הקלאסית עם טוויסט חמצמץ של ליצ'י, ועד מילוי קרם מלאבי מצופה בפיסטוק, סופגניה בסגנון תאילנדי, ציפוי זהב ועוד הרבה הפתעות בטעם מושלם וחגיגה לעיניים...
חג החנוכה הוא חגם של תפוחי האדמה. לקראת החג מגיעים תפוחי האדמה הראשונים של אסיף החורף לשווקים. היבול החדש משתלב עם מזג האוויר הקר שמגביר את התיאבון לאכילת מאכלים המבוססים על תפוחי אדמה, העשירים בעמילנים
סופגניות אפויות - לקראת חנוכה, מתכון דיאטתי, דל שומן ובריא (יחסית) לסופגניות אפויות בתנור ללא טיגון. את הסופגניות האפויות אפשר למלא בריבה ביתית או בממרח חלבה וסילאן. המתכון לקוח מסדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר מבית הספר לבישול תדמור
מתכון ללעטקס (לביבות תפוחי אדמה) - מתכון יהודי מסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר השף שרייבר בבית הספר לבישול תדמור
לביבות אשל - מתכון מיוחד של יענקל'ה תורג'מן, שף מסעדת הגורמה הירושלמית 1868
מתכון מיוחד ללביבות תפוחי אדמה, מז'אנר הבישול הפולני העכשווי. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו החודש סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור
לביבות מיוחדות לחנוכה: מתכון ללביבות בטטה, ריחן ושמנת חמוצה של יפתח צפריר - שף כפר הנופש גונן
מתכון לחנוכה: צ'ורוס (סופגניות מקסיקניות), קינוח חנוכה קצת שונה, ממתכון של מרסלה שלח מקיבוץ מרום גולן
לביבות תפוחי אדמה, תרד וגבינת גאודה - מתכון מיוחד לחנוכה של יפתח צפריר, שף כפר הנופש גונן