כל מי שמגיע לתל אביב ולא משנה אם זה באמצע השבוע בימים בהם מרבית האנשים נמצאים בעבודה או בסופי שבוע כאשר מרבית האנשים נמצאים עם המשפחה שלהם, הרי שהוא מגלה בתי קפה הומי אדם אשר יושבים עם תפריטים מלאים באופציות לארוחות בוקר, הארוחה שנחשבת לחשובה ביותר במהלך היום.

קרא עוד...

אוכל רחוב, שווקי אוכל אורבניים, גורמה כשר, ניהול פחת במסעדות - כל אלה ועוד בוועידה המרכזית ה-2 לענף המסעדנות בישראל שתתקיים במסגרת שבוע תעשיות המזון והאירוח המאורגן ע"י קבוצת שטיר ומהווה את זירת ההתכנסות המקצועית הבינלאומית הגדולה בישראל בתחום, אשר יתקיים בימים ג' – ה' 24-26 בנובמבר 2015, בגני התערוכה בתל אביב. טרנדים קולינריים חדשים – הוועידה המרכזית ה-2 לענף המסעדנות בישראל | יום ג' 24 בנובמבר 2015, 9:00-13:15, ביתן 10 גני התערוכה, ת"א בשיתוף RESTOTEL

קרא עוד...

GRILL DOME

 שבוע תעשיות המזון והאירוח, אשר יכלול 4 תערוכות מקצועיות: ישראפוד, Bake & Cake, הוטקס וקיטקס, יציע מגוון רחב של פתרונות, מוצרים, פיתוחים, עיצובים וחידושים בענפי המזון והאירוח. ימים ג'–ה' 24-26 בנובמבר 2015, בגני התערוכה בתל אביב.

קרא עוד...

חברת "אוכל ביתי ניר עציון", המתמחה באספקת אוכל מוכן למקומות עבודה, שוק מקצועי ואירועים, מציעה לקראת חג ראש השנה אוכל מוכן לחג בחנות המפעל במושב ניר עציון.

קרא עוד...

שבוע המזון, תעשיות האירוח והקמעונאות, המאגד בתוכו, 4 תערוכות מקצועיות בינ"ל בהן תערוכות ישראפוד, הוטקס, קיטקס ו-Bake & Cake ומהווה את זירת ההתכנסות המקצועית הבינלאומית הגדולה בישראל בתחום, יתקיים בימים ג' – ה' 24-26 בנובמבר 2015, בגני התערוכה בתל אביב.

קרא עוד...

בוגרי שנקר מעצבים קולינריה: סט כלי בישול מסורתיים, אפליקציה להזמנת משלוחים, ספר בעקבות 5 מאכלים ישראליים, תדמית למשאית מיצים, מרכז לאפיה וגידול מחמצות, פאב המשמש ללימוד שפות זרות, מיתוג לשמן זית ישראלי, בית קפה מולקולרי - כל זאת ועוד בתערוכת הבוגרים השנתית של בוגרי שנקר

קרא עוד...

כ-25 אופים ישראלים יתמודדו במשך יומיים באליפות אפיית עוגות השמרים, במסגרת אירועי שבוע תעשיות המזון והאירוח ותערוכות ישראפוד ו- Bake & Cake בגני התערוכה בתל אביב - האירוע המקצועי המרכזי של כל תעשיות המזון והאירוח בישראל, בארגון ובייזום קבוצת שטיר בתאריכים 24-26 לנובמבר 2015.

קרא עוד...