אוכל רחוב, שווקי אוכל אורבניים, גורמה כשר, ניהול פחת במסעדות - כל אלה ועוד בוועידה המרכזית ה-2 לענף המסעדנות בישראל שתתקיים במסגרת שבוע תעשיות המזון והאירוח המאורגן ע"י קבוצת שטיר ומהווה את זירת ההתכנסות המקצועית הבינלאומית הגדולה בישראל בתחום, אשר יתקיים בימים ג' – ה' 24-26 בנובמבר 2015, בגני התערוכה בתל אביב. טרנדים קולינריים חדשים – הוועידה המרכזית ה-2 לענף המסעדנות בישראל | יום ג' 24 בנובמבר 2015, 9:00-13:15, ביתן 10 גני התערוכה, ת"א בשיתוף RESTOTEL

קרא עוד...

GRILL DOME

 שבוע תעשיות המזון והאירוח, אשר יכלול 4 תערוכות מקצועיות: ישראפוד, Bake & Cake, הוטקס וקיטקס, יציע מגוון רחב של פתרונות, מוצרים, פיתוחים, עיצובים וחידושים בענפי המזון והאירוח. ימים ג'–ה' 24-26 בנובמבר 2015, בגני התערוכה בתל אביב.

קרא עוד...

חברת "אוכל ביתי ניר עציון", המתמחה באספקת אוכל מוכן למקומות עבודה, שוק מקצועי ואירועים, מציעה לקראת חג ראש השנה אוכל מוכן לחג בחנות המפעל במושב ניר עציון.

קרא עוד...

שבוע המזון, תעשיות האירוח והקמעונאות, המאגד בתוכו, 4 תערוכות מקצועיות בינ"ל בהן תערוכות ישראפוד, הוטקס, קיטקס ו-Bake & Cake ומהווה את זירת ההתכנסות המקצועית הבינלאומית הגדולה בישראל בתחום, יתקיים בימים ג' – ה' 24-26 בנובמבר 2015, בגני התערוכה בתל אביב.

קרא עוד...

בוגרי שנקר מעצבים קולינריה: סט כלי בישול מסורתיים, אפליקציה להזמנת משלוחים, ספר בעקבות 5 מאכלים ישראליים, תדמית למשאית מיצים, מרכז לאפיה וגידול מחמצות, פאב המשמש ללימוד שפות זרות, מיתוג לשמן זית ישראלי, בית קפה מולקולרי - כל זאת ועוד בתערוכת הבוגרים השנתית של בוגרי שנקר

קרא עוד...

כ-25 אופים ישראלים יתמודדו במשך יומיים באליפות אפיית עוגות השמרים, במסגרת אירועי שבוע תעשיות המזון והאירוח ותערוכות ישראפוד ו- Bake & Cake בגני התערוכה בתל אביב - האירוע המקצועי המרכזי של כל תעשיות המזון והאירוח בישראל, בארגון ובייזום קבוצת שטיר בתאריכים 24-26 לנובמבר 2015.

קרא עוד...

מסעדת "פטרה", (חוף הקשתות, אשדוד) תפעל בערב ליל הסדר ולאורך כל ימי החג - כרגיל.

PAR 6740 51be1

המסעדה המתמחה באוכל גיאורגי ואירופאי, חרטה על דגלה מנות ייחודיות מהעולם הקולינארי הרחב של גיאורגיה, לרבות החצ'פורי המפורסם של פטרה במילויים שונים (גבינות, שעועית אדומה, גבינות ופירות ים), אצ'רולי - חצ'פורי עם ביצת עין, צ'יבורקי, חינקלי, תבשילים שונים: צ'קפולי, אוסטרי סליאנקה, צ'נחי ועוד.

PAR 6752 4ab27

בנוסף, התפריט של השף הראשי והבעלים, סימו בן חובל, מגוון וניתן למצוא בו מרקים (חרצ'ו-מרק גרוזיני, דגים, סרטנים, פטריות, בצל) לצד פטריות מוקפצות ברוטב (שמנת/פטריות/טריאקי), מיקס פירות ים, סטייק אנטריקוט ברוטב שום ויין או שמנת, דואט פילה בקר וכבד אווז, לברק ברוטב שמנת פטריות, לברק פירות ים, סטייק סלמון ברוטב שמנת פסטו ועוד.

PAR 6616 091aa

מומלץ להזמין מקומות מראש בטל' 08-8651610. כתובת מסעדת פטרה: רח' מפקורה 1, חוף הקשתות אשדוד: פתוח בכל ימות השבוע בין השעות 9:00-01:00.