
בשר אסאדו
רוב האנשים מאוד אוהבים לאכול בשר אשר נצלה באש חיה. "על האש" או ברביקיו נחשב להיות מפגש מסוג מהנה במיוחד, והוא מתאים הן בחגים ומועדים והן בכל עת שמתחשק.
בשר אסאדו
רוב האנשים מאוד אוהבים לאכול בשר אשר נצלה באש חיה. "על האש" או ברביקיו נחשב להיות מפגש מסוג מהנה במיוחד, והוא מתאים הן בחגים ומועדים והן בכל עת שמתחשק.
קפה קר של קפה ג'ו במנטה
רשת חנויות הנוחות מנטה, משיקה את תפריט הקיץ של קפה ג'ו תחת הסלוגן "LET'S JOE למנטה!".
המנה של חומוס קונטיינר ראשון לציון
הקונטיינר הנודד - חומוס מהדרום: חומוסיית קונטיינר שבאה אלינו לאחרונה דווקא מדימונה והתחילה מקונטיינר שהוצב זמנית בקניון דימונה והפך לקבוע, כבשה כבר את יבנה ועכשיו הגיעה גם לראשון לציון. קונטיינר מציגה חומוס עממי למדי שנטחן רק אחרי שהזמנת
סלמון בקרסט במסעדת אלומה. צלם: דניאל לילה
שף מיכאל כץ מתחיל את סוף השבוע עם ארוחת בראנץ' מפנקת בימי שישי במסעדת אלומה החדשה במלון קראון פלאזה ירושלים -ימי שישי בין השעות 10:00-15:00 עלות 75 ₪ לסועד
צילום: מט"י ירושלים
לראשונה בארץ: עיריית ירושלים יזמה קורס מיוחד שילמד את המסעדנים כיצד לשמור על רמה איכותית ובריאותית במסעדות. בקורס משתתפים 24 מסעדנים מירושלים והוא מתקיים בשיתוף מט"י ירושלים ובשיתוף משרד הבריאות
גם לצמחונים מגיע להנות ממהפיכת הלואו קוסט במזון: רשת הבשר "שמונה" מתרחבת למנות צמחוניות
גם לצמחונים מגיע להנות ממהפיכת הלואו קוסט במזון: רשת מסעדות הבשרים "שמונה" מתרחבת למנות צמחוניות. מסעדות הרשת מציעות מנות בשריות וצמחוניות איכותיות במחיר אחיד של 8 שקל וקינוחים ושתיה ב-4 שקל בלבד
שוברים מיתוסים מעולם הבישול בשרונה מרקט: מאיר אדוני ומיקי שמו ילמדו את המבקרים כיצד לבשל ללא שמן