CasaDoBrasilקאזה דו ברזיל בראשל"צ רוצה להיות " מרכז מורשת ברזילאי" רשמי.במסעדת קאסה דו ברזיל בראשל"צ חוגגים שנה ולציון האירוע, החלו לנהל מגעים עם שגרירות ברזיל בישראל על מנת לקבל הכרה רישמית של "מרכז מורשת ברזילאית". מנהלי קאסה דה ברזיל, שחוגגת עם לקוחותיה את כל החגים הברזילאים כולל הקרנבלים ואף מקרינה את משחקי הכדורגל של הנבחרת, מאמינים שהמסעדה שלהם אינה עוד מסעדה בנוף המסעדות המקומי אלא מהווה גם מרכז תרבותי וחברתי לישראלים שחובבים את התרבות הברזילאית.

קרא עוד...

"ארוחה א-לה פראנס " - בשכונת בבלי ת"א, העולים החדשים מצרפת כבר לא חייבים לטוס לצרפת כדי להרגיש טעם של בית. השף ארז שטרן, בוגר בית הספר היוקרתי לבישול EACH בליון, המתמחה בבישול גורמה צרפתי, מזמין לביתו הפרטי עולים ותיירים מצרפת, כדי להנות מחגיגת טעמים ובישול גורמה שיזכירו את הבית.

קרא עוד...

הלהיט החדש של יפו: נרגילה מתפוח עץ אמיתי. פיתוח ישראלי חדש שהוצג השבוע במסעדת הדגים המפורסמת "ראוף ואתינה" ביפו – נרגילה מתפוח עץ אמיתי. לאחר ארוחה דשנה נוהגים הסועדים ב"ראוף ואתינה" להזמין נרגילה עם טבק בטעם תפוח עץ, אך ראוף, המסעדן המפורסם, החליט לקחת את קונספט הנרגילה צעד נוסף קדימה ויצר נרגילה מיוחדת המורכבת מתפוח עץ אמיתי.

קרא עוד...

חדש בת"א: סושי בננה מיוחד לילדים שמפחדים מסושי. מסעדת ה- frame ברמת החייל בת"א, הוסיפה לתפריט מנה חדשה, המיועדת לילדים שמפחדים מסושי.  ה"סושי לילדים" מורכב מבננה, שוקולד נוטלה, בצק בלינצ'ס, רוטב קרמל, מרציפן ירוק ומנגו.

קרא עוד...

סלט ירוק ללא תולעים וחול. ברוב המסעדות משתמשים במסננות מיוחדות לניקוי עלים ירוקים מתולעים וחול, אך המסננות אינן עושות את עבודתן בצורה מושלמת, ובד"כ הסלט מוגש לשולחן כשהוא מכיל כמות מסויימת של חול וביצי תולעים, ולעיתים אף תולעים שלמות. צביקה שולמן ממסעדת היוקרה אלגונקווין במושב בניה פיתח שיטה חדשה לנקות את העלים הירוקים לחלוטין, בבית או במסעדה

קרא עוד...