"גליל גורמה 2010 ", הינו מפגש בין יינות יקב הרי גליל למנות גורמה מותאמות ליין, אותן מרכיבים השפים לכדי תפריט חד פעמי לאותה ארוחה. ביום שלישי, 13 באפריל, בשעה 20:00 , מגיעים יינות יקב הרי גליל למסעדת סוזנה ביסטרו בר, בכפר האומנים שבמושב אניעם ברמת הגולן ולרגל הארוחה יצר שף סהר רפאל תפריט חד פעמי המותאם ליינות היקב, שיוגשו בארוחה בליווי מדריך יין מקצועי מיקב הרי גליל.
התפריט:
קבלת פנים עם הרי גליל רוזה 2009
מנות ראשונות למרכז השולחן: לחם אגוזים ומטבלים, שקדי עגל על קרם לבן, נפוליאון כבד אווז וג'לי מוסקט, סביצ'ה טונה אדומה לצד אבוקדו גואקמולה. היין: הרי גליל ויונייה 2008
מנות עיקריות: פילה לוקוס בפרג על מדליון בטטה ברוטב קרם לימון. היין: הרי גליל אביבים 2007, פילה בקר בציפוי תבלינים וצלע עגל בציר , בקר וערמונים על ריזוטו פטריות היין: הרי גליל יראון 2006.
קינוחים : עוגת סולת בריבת תפוזים, תפוחים מקורמלים וברס שקדים, בננה קריספי עם תלתלי חלבה.
מנהלת השיווק ביקב הרי גליל, כרמית אהרנרייך אומרת: "במשך 10 שנים אנו חווים אין ספור רגעים אמיתיים עם קהל לקוחותינו ברחבי הארץ, רגעים דרכם למדנו להכיר מקרוב האחד את השני ולהתאהב. המטרה כיום היא לשמר ולחזק את הקשר שנוצר, ליצוק לתוכו תוכן נוסף והפעם ברגעי חיבור בין אנשים, אוכל ויין".
עם כניסתו לעשור השני, מטפח היקב שישה כרמים בהרי הגליל העליון עם תפוקה של כמיליון בקבוקי יין בשנה, נתפס כיקב המוביל בגליל העליון ונמצא בין שבעת היקבים המובילים בארץ. יקב הרי "גליל מגדל">גליל מגדל ומטפח שנים עשר זני ענבים, מתוכם שלושה לבנים (שרדונה, ויונייה וסוביניון בלנק) ותשעה אדומים (קברנה סוביניון, מרלו, סירה, פינו נואר, סנג'ובזה, ברברה, פטיט ורדו, קברנה פרנק וגרנאש), מהם מיוצרים 14 סוגי יינות יבשים- זניים ובלנדים. בציר 2009 הסתכם ב - 1060 טון ותחזית היצור לשנת 2010 עומדת על כ -83,000 קרטונים. מכירות היין מתפלגות ל- 75% שוק מקומי ו- 25% יצוא למדינות באירופה ובצפון אמריקה .
מחיר הארוחה בסוזנה ביסטרו באניעם - כולל יינות לאורך הארוחה: 190 ₪ לסועד.
המסעדה כשרה