היועץ הקולינארי ואחד השפים הידועים באזור הדרום, רני אלבז, ואיש העסקים לירן כהן, חנכו בשעה טובה ומוצלחת את מסעדת "Suprra"ביסטרו ים-תיכוני, ברחוב האורגים באשדוד. מסעדת 'Suprra' משתרעת על שטח של כ-300 מ"ר ומשלבת בין תפריט ים תיכוני עשיר לבין נגיעות גורמה ייחודיות, כל זאת באווירה אקסקלוסיבית בחלל מפואר

כלים
בתפריט העשיר של 'Suprra' שהורכב על ידי השף רני אלבז והשף התפעולי, מיקי סוויסה ניתן למצוא מנות ייחודיות, בין היתר, פילה סלמון על ריזוטו ברוטב שמנת פרנו, כבד אווז על מצע של טנזיה ברוטב תאנים, רביולי וניוקי במילויים שונים, טורטליני טלה ועוד. לדברי השף רני אלבז: "בבסיס החזון של 'Suprra' המטרה הייתה לבנות תפריט עשיר שיפנה לקהל הרחב: איננו מחזיקים טרף ולא נעשה ערבוב בין בשר וחלב מכאן שהמסעדה מתאימה גם לקהל המסורתי. עם זאת, אנו פתוחים בכל ימות השבוע לרבות שישי שבת. עם התוצאה המוגמרת אני יכול בהחלט להודות שהגשמתי חלום".