מוקפץ אורז מלא, טופו ורוטב סויה - מתכון בריאותי מומלץ, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
רכיבים:
כף שמן זית
בצל קטן קצוץ
2 שיני שום כתושות
כפית שורש ג'ינג'ר מגורר
חבילת טופו חתוך לקוביות
4 כוסות אורז מלא מבושל מקורר
3 כפות רוטב סויה
חצי כוס אפונה מבושלת
2 כפות כוסברה קצוצה
כפית שמן שומשום כהה
הוראות הכנה:
בווק או במחבת עמוק מחממים את שמן הזית, מוסיפים את הבצל, שום, ג'ינג'ר ומערבבים. מוסיפים את הטופו והאורז ומערבבים. מוסיפים את רוטב הסויה, אפונה, כוסברה ושמן שומשום, מערבבים היטב ומגישים חם.