כלים

מוקפץ אורז מלא, טופו ורוטב סויה - מתכון בריאותי מומלץ, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור

רכיבים:

כף שמן זית

בצל קטן קצוץ

‏2 שיני שום כתושות‏

כפית שורש ג'ינג'ר מגורר ‏

חבילת טופו חתוך לקוביות

‏4 כוסות אורז מלא מבושל מקורר‏

‏3 כפות רוטב סויה‏

חצי כוס אפונה מבושלת

‏2 כפות כוסברה קצוצה‏

כפית שמן שומשום כהה

הוראות הכנה:

בווק או במחבת עמוק מחממים את שמן הזית, מוסיפים את ‏הבצל, שום, ג'ינג'ר ומערבבים.‏ מוסיפים את הטופו והאורז ומערבבים.‏ מוסיפים את רוטב הסויה, אפונה, כוסברה ושמן ‏שומשום, מערבבים היטב ומגישים חם.