כפית אחת קנסטאן גאם
2 כפיות אבקת אפיה ללא אלומיניום
2 כפיות סוכר קוקוס אורגני כרם
1 כפית מלח הימלאיה כרם
1/2 כוס משקה אורז קינואה (מותג "קינואה ריאל")
1/4 כוס רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
1/4 כוס שמן קוקוס נוזלי אורגני לא מזוקק כרם (ניתן להשתמש גם בשמן אורז או שמן זרעי ענבים כחלופה).
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל-180 מעלות .
מערבבים בנפרד את החומרים היבשים ובנפרד את החומרים הרטובים.
מערבבים ביחד את שניהם לקבלת תערובת אחידה.
משמנים תבנית רצוי שקעים אני ממליצה על תבניות סיליקון.
ליצור כדורים ולהניח בתוך השקעים.
זהו זה,
לאפות כ- 20 דקות ובתיאבון......
למידע נוסף על סדרת מוצרי קוקוס אורגני:
בשורה בשוק המזון האורגני: סדרת מוצרי קוקוס בריאותיים חדשה מהפיליפינים הגיעה לישראל