הלקט מכיל: ברוקולי, כרובית ובצל-חתוכים ומותאמים באופן מושלם להכנת פשטידות מגוונות. נותן מענה פשוט ונוח למתכונים האהובים בחג השבועות, תוך חסכון זמן- רק להוסיף את המרכיבים הרצויים ולהכניס לתנור.

כלים

מתכון פשטידת ירקות אביבית 6-8 מנות

החומרים :

1 שקית לקט לפשטידה מוקפאת סנפרוסט (800 גרם)

1 גביע גבינה לבנה

1 גביע קוטג'

4 ביצים

100 גרם גבינה צהובה מגוררת

4 כפות קמח

2 כפות פירורי לחם

מלח, פלפל

תבנית עגולה בקוטר 25 ס"מ

אופן ההכנה:

להעביר את תכולת השקית למסננת, לשטוף תחת מי ברז ולסנן.

להעביר את הלקט המופשר לקערה, להוסיף גבינה לבנה, קוטג', 4 כפות גבינה צהובה, ביצים, קמח, פירורי לחם ותבלינים.

להעביר את הבלילה לתבנית משומנת ולפזר את יתרת הגבינה הצהובה.

לאפות בתנור שחומם ל-180מעלות למשך כשעה עד לקבלת גוון זהוב.

בתאבון!