Timeless 917 days, יין אדום יבש מבציר 2005 בעל צבע אדום שחור, מעט אטום ודחוס. באף פרי שחור ודומיננטי, שזיף ופטל לצד מנטה עדינה וקרירה. בפה, גוף כבד ומרוכז ומרקם סמיך, טעמי פירות בשלים ורכים, טאנינים מודגשים וחמיצות נמוכה. ברקע בוקה מורכב של קפה קלוי, עשן וקוקוס מתקתק וסיומת ארוכה. יין זה ימשיך וישתבח בחמש השנים הקרובות

קרא עוד...

יקב הבוטיק וילה וילהלמה קרוי על שמה של המושבה הגרמנית בירושלים, וילהלמה, שנוסדה ב-1902 ונקראת על שמו של קיסר גרמניה- וילהלם השני. המושבה הטמפלרית בת יותר ממאה שנים נשמרה בצורה מרשימה ומספקת פנינה אדריכלית ייחודית. היקב מתמחה בייצור יינות בעלי פוטנציאל השתבחות ארוך טווח

קרא עוד...

מיתוג "חבל הכרמים" באיזור פארק תעשיה דלתון, יושק בנוכחותו של השר סילבן שלום ובנוכחותם של חברי מועצת הרשות לפיתוח הגליל בפארק בסוף החודש. בסוף החודש, בתאריך 29.04.10, תקיים מועצת הרשות לפיתוח הגליל ישיבת עבודה בפארק תעשיה דלתון בהשתתפותו של השר לפיתוח הנגב והגליל והמשנה לרוה"מ, השר סילבן שלום,עמית סופר, אילן שוחט, אליאס אליאס ובני בן-מובחר, ראשי רשויות בגליל, פארקי תעשיה ועוד

קרא עוד...

ביסטרו "נועה" של השף ניר צוק אירח את יינות יקב הרי גליל לארוחת "גליל גורמה" לציון עשור ליקב. ארוחות הגורמה והיין יתקיימו במספר מסעדות נחשבות בישראל לאורך שנת העשור, בשילוב תפריט מיוחד ויינות יקב הרי גליל. האורחים חגגו עד לשעות הקטנות בסעודה החגיגית בה יצר שף צוק מנות שהותאמו במיוחד ליינות "הרי גליל" והוגשו במהלך הארוחה

קרא עוד...

winesפסטיבל חגיגות אביב ויין בשילוב הפנינג גסטרונומי יתקיים בקיבוץ אייל בהשתתפות יקבי הבוטיק יקב ססלוב, יקב אבידן, יקב אלונה, יקב גלאי, יקב לה טרה פרומסה, יקב רד פואטרי. ומסעדת הבוחשות בקדרה. באירוע יוצעו למכירה אריזות שי מיוחדות של יינות בוטיק, יימכרו ספרי בישול ומוצרי מזון גורמה בנוסף לדוכן שוקולד בוטיק

קרא עוד...

חניכי כפר הנוער מאיר שפיה מציגים יין פרי עמלם. בכפר הנוער מאיר שפיה החליטו לערב את התלמידים בפרוייקט ייחודי: הפקת יין איכותי, ולצורך זה, יצרו למעשה יקב בוטיק מיוחד, בו עומלים ונהנים חניכי כפר הנוער. תכירו: יין שפיה, המיוצר מענבי מרלו הגדלים ב"כרמי שפיה" המתפרשים על פני 90 דונם. מלבד ענבי המרלו, מגדלים בכרם מגוון זנים נוספים (קברנה, פרנץ', קריניאן, מוסקט, ועוד..). מאחורי ההצלחה של יין שפיה, עומדים חניכי הכפר המנהלים, עובדים ומייצרים את היין משלב נטיעת הגפן ועד לשלב הסופי של ייצור היין

קרא עוד...