ביסטרו "נועה" של השף ניר צוק אירח את יינות יקב הרי גליל לארוחת "גליל גורמה" לציון עשור ליקב. ארוחות הגורמה והיין יתקיימו במספר מסעדות נחשבות בישראל לאורך שנת העשור, בשילוב תפריט מיוחד ויינות יקב הרי גליל. האורחים חגגו עד לשעות הקטנות בסעודה החגיגית בה יצר שף צוק מנות שהותאמו במיוחד ליינות "הרי גליל" והוגשו במהלך הארוחה

כלים
האורחים נהנו בין היתר, מסטייק טרטר, לחמים, פוקצ'ה עזים, פאווה יען ביין אדום, פילה מוסר בירקות שורש צלויים בציר עגל, רביולי בטטה ברוטב סובניון בלאן וחמאה ועוד..בין לבין גמעו הסועדים מיין הרוזה החדש מבציר 2009, מהויונייה 2008 ומיין הדגל של יקב הרי גליל, יראון 2006 וזכו להדרכה אישית על כל יין ויין מפי ראובן רובין מדריך היין הבכיר של יקב הרי גליל.