מתכון לגרנולה ביתית - יפתח צפריר, שף מסעדת כפר הנופש גונן, מציע להורים עם תחילת שנת הלימודים החדשה תשע"א, רעיונות מקוריים לשדרוג מטעמי הילדים לבית הספר
גרנולה היא מאכל בריאותי, מתוק וקל להכנה בבית.
מכניסים לתנור (לבחירה): אגוזי מלך, פקאנים, פיסטוקים, גרעיני חמנייה, אגוזי לוז, קשיו ועוד וקולים למשך 30 דקות בחום 140 מעלות.
קולים שיבולת שועל (גרנולה) בתנור ושומשום במחבת ללא שמן עד השחמה. מצננים.
חותכים לקוביות קטנות פירות יבשים, למשל: חמוציות, צימוקים, משמש, דבלים, אננס, פפאיה ועוד.
מערבבים את כל המרכיבים וסוגרים בשקית הנשנושים להפסקה.