אוכל

(מתכונים)
אימרולי של מסעדת פטרה באשדוד

כולם כבר יודעים שהמנה המובילה בגיאורגיה, היא מנת האימרולי חצ'פורי: בצק גרוזיני פריך בצורת עיגול במילוי תערובת גבינות גאורגיות, הנאפה בתנור אבן - טוב, אפשר כמובן לאפות גם בתנור הביתי ומומלץ להוסיף בצד סלט גאורגי - סלט ירקות חתוך גס ופלפל חריף. המתכון באדיבות השף סימו בן חובל.

נוצר ב-26.04.2017 09:04
(טיפים לבית)
סדנאות בישול זוגיות

עבור אנשים רבים, בישול והכנת ארוחות זה בילוי של ממש ולא רק משימה יומיומית הכרחית. החשיבה על מתכונים חדשים, קניית המצרכים וחומרי הגלם, ההתרגשות לטעום משהו חדש... אוהבים לבשל יחד? סקרנים להרחיב את הידע הקולינרי שלכם? יש לנו הצעה בשבילכם: סדנאות בישול לזוגות. להכיר עולמות חדשים של טעם, בבילוי כיפי משותף

(חדש על המדף)
 מוצרי דורות בעיצוב חדש. צילום: ארקדי רסקין

שום כתוש, בצל קצוץ ומטוגן, כוסברה, פטרוזיליה, בזיליקום, ג'ינג'ר ומגוון רטבים בהם שום ודבש, עגבניות בזיליקום, פסטו, סצ'ואן ועוד, ארוזים במגשיות להקפאה – יעשירו כל תבשיל בטעם וארומה נפלאים

(מסעדות)
בר הבירות במסעדת Porter&Sons

מבקרת המסעדות של Thepulse, שרי כהן, יצאה לבקר במעצמת הבירות הגדולה בתל אביב והיה לה הרבה מה לספר.

(חדש על המדף)
חדשים על המדף - ממרחי ה"מיו-זן" של חברת זן הטבעונית

מיוZEN" – סדרת ממרחים טבעוניים ובריאים במרקם מיונז, שלא תרצו להפסיק לאכול! - חברת "זן מזון בריא", מפתחת ויצרנית של מוצרים טבעוניים וללא גלוטן, מפתיעה את עולם הטבעונות בסדרת ממרחים משובחת ואיכותית, מרכיבים טבעיים ובריאים, ללא ביצים, במרקם מיונז, בשם "מיוZEN".

(מסעדות)
Si cafe בצומת גומא. קרדיט צילום: יח"צ

סניף רשת SI café בצומת גומא מציג תפריט וקונספט איטלקי חדש ועשיר

(מסעדות)
חג שמח במסעדת גספאצ'ו. פתוח בחול המועד

האורחים במסעדת השף גספאצ'ו הכשרה באשקלון (מלון הולידיי אין) יופתעו לגלות כי תפריט העסקיות האטרקטיבי, יוגש להם גם בחול המועד סוכות. על הקו הקולינארי של המסעדה אמונים היועץ הקולינארי, שף גיא פרץ והשף אלי אוזן.

(מסעדות)
 כריך פלאפל של אלסולטן

הילדים חוזרים לספסל הלימודים בלי קירקורי בטן: שנת הלימודים בפתח והדילמה של ההורים מוכרת: כיצד להשביע את רעבונם של הילדים באוכל בריא ומזין בזמן הלימודים בביה"ס

(מתכונים)
שקדי עגל בסילאן של השף גיא פרץ

אחד המתכונים המפורסמים של השף גיא פרץ, הוא מתכון לשקדי עגל בסילאן עם בצלי שאלוט ותמרים. גיא פרץ הוא היועץ הקולינארי של מסעדת גספאצ'ו הכשרה הממוקמת במתחם הולידיי אין באשקלון.

(מסעדות)
קפה קר של קפה ג'ו במנטה

רשת חנויות הנוחות מנטה, משיקה את תפריט הקיץ של קפה ג'ו תחת הסלוגן "LET'S JOE למנטה!".