צילום:יח"צ

סדרת חטיפי הפירות המיובשים 'פרי free' מציגה מוצר חדש בסדרה: תפוח מיובש קראנצ'י. התפוח הטרי עובר תהליך של ייבוש בשיטה ייחודית של ייבוש בהקפאה שהופכת אותו לקריספי וטעים לאכילה כחטיף. המוצר מכיל 100% פרי נטו, ללא כל תוספות כמו סוכר, חומרים משמרים וחומרי טעם וריח.

קרא עוד...

טחינה עם אגוזי לוז מסוכרים וחלבה עם פקאן סיני. צילום - אייל קרן

יצרנית החלבה והטחינה "ממלכת החלבה", המפעילה את חנויות הקונספט המיוחדות בשווקים מחנה יהודה, שרונה מרקט, שוק הכרמל ושוק צפון (ברמת החייל בתל אביב), מציעה לחג ט"ו בשבט חגיגת טעמים מיוחדת של טחינה וחלבה: טחינה עם אגוזי לוז מקורמלים וחלבה עם פקאן סיני.

קרא עוד...

קמח לחם ללא צורך בניפוי. צילום - מנחם גרייבסקי

טחנת הקמח הוותיקה 'הטחנות הגדולות של א"י' מחיפה, משיקה לכבוד ט"ו בשבט 'קמח לחם ללא צורך בניפוי', לנוחות ולזמינות השימוש, בכשרות מהודרת של בד"צ העדה החרדית. קמח ללא צורך בניפוי נארז סמוך לטחינתו ולאחר ניפויו באריזה מבוקרת בטכנולוגיה מיוחדת המונעת התפתחות חרקים.

קרא עוד...