אינגליש קייק פירות יבשים לטו בשבט, עם צימוקים, בננה, בוטנים, אגוזים, שזיפים ועוד הפתעות. מתכון מיוחד של רשת רולדין באדיבות שף רולדין, גילי דקר
פאי פירות יבשים עם תאנים, פיסטוקים, חמוציות, שקדים, משמשים מיובשים וקרם שקדים. מתכון מומלץ לט"ו בשבט מרשת רולדין. לאפייה בתבנית מלבנית 27.5 סמ' על 8 סמ'
לכל המכורים לשוקולד ומימרחים מתוקים - מימרח חלבה ודבש הוא תחליף נהדר ועשיר למימרח שוקולד, עם רכיבים איכותיים ומזינים. ניתן למרוח על פרוסת לחם או על טורטייה מקמח מלא ולפזר מעל תותים ושבבי שקדים. מתכון מומלץ מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
אוזני המן, הגירסה הבריאותית - מתכון מומלץ על בסיס קמח מחיטה מלאה, סילאן, סוכר חום ויוגורט ביו. במילוי פרג או פירות יבשים. המתכון לקוח מסדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
קינוח תמרים, טחינה וקקאו - נשנוש בריא ומומלץ, מתכון מיוחד מתוך סדנת הבישול הבריא של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
עוגיות "שושנים" עם ממרח חרובים - מתכון לעוגיות דיאטטיות ובריאות מקמח מלא וממרח חרובים, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר, מבית הספר לבישול תדמור
עוגת דבש ואגוז מוסקט - מתכון בריאותי מיוחד, של שף קלאודיו פלסיאר, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של בית הספר לבישול ומלונאות תדמור
מתכון לגרנולה ביתית - יפתח צפריר, שף מסעדת כפר הנופש גונן, מציע להורים עם תחילת שנת הלימודים החדשה תשע"א, רעיונות מקוריים לשדרוג מטעמי הילדים לבית הספר
סלט פירות יפני - יפתח צפריר, שף מסעדת כפר הנופש גונן, מציע להורים עם תחילת שנת הלימודים החדשה תשע"א, רעיונות מקוריים לשדרוג מטעמי הילדים לבית הספר
במשק בן דור ביסוד המעלה פותחו פירות קיץ המצטיינים במתיקות כפולה מהפירות המוכרים והם יהפכו כל קינוח מתוק למתוק יותר. במרכז קו פירות הגורמה עומדת סדרת שזיפי "לב אדום" המונה שזיפי אבטיח בעלי קליפה ירוקה המכילים נוגדי חמצון עד פי ארבע מהרימון, שזיפים אדומי ציפה ו"שזיף רימוני" כהה מבחוץ ובצבע ארגמן כהה ושני בתוכו. את עוגת השזיפים מומלץ להכין עם שזיפי לב אדום, אבל בהחלט גם עם שזיפים "רגילים"