כל הצבים זכו לתקופת אשפוז שנמשכה 2-3 חודשים בטרם הושבו לביתם בים התיכון. הצבים ששוחררו הם:
שמשון- צב ים חום צעיר, שהגיע למרכז בזכות ערנותם של מתרחצים בחוף מרידיאן בחיפה, שהבחינו בצב כשהוא סבוך ברשת דיג בתוך הים ונחלצו לעזרתו. הנופשים העבירו את צב הים למציל החוף אשר קרא לפקחי רשות הטבע והגנים. למזלו של שמשון ולשמחתנו, כל איבריו שלמים למעט צלקות קטנות מרשת הדייג והוא התאושש במרכז ההצלה. לאחר תקופת שיקום של כ-80 יום העלה שמשון ב-150% את משקל גופו.
זורי- צב ים חום צעיר, שנמצא בחוף ירושלים בתל אביב על ידי המציל זורי שאשו, שהעניק לו גם את שמו. גם זורי (הצב) נפגע כתוצאה מהסתבכות ברשת דיג, אשר פצעה את סנפירו הקדמי הימני. במרכז ההצלה לצבי ים התגלו בסנפיר חתך ובצקות, כמו גם מספר שברים בעצמות. הוא קיבל טיפול אנטיביוטי תומך ומצבו השתפר יפה- לאחר תקופת שיקום של 80 יום העלה את משקלו בכ-110% ממשקל גופו.
ליאור- צב ים ירוק אשר נמצא בתוך הים, כמה עשרות מטרים מהחוף, בחלקה הצפוני של שמורת טבע חוף דור-הבונים. הקיאקיסט ליאור באהט מצא אותו מסובך ברשת תפו"א והובילו במהרה לחוף ולמרכז ההצלה. הצב הקטן נפצע בצווארו ובסנפירו הקדמי הימני, כאשר בנוסף סנפירו האחורי ימני קטוע בחציו כתוצאה מפגיעה ישנה– ייתכן מטורפים. לאחר תקופת שיקום של כמעוט חודשיים העלה ליאור 15%.
יניב לוי, מנהל מרכז ההצלה לצבי ים של רשות הטבע והגנים (מבואות ים): "קשה לראות עד כמה צבי הים, זוחלים חזקים ובעלי שריון, הם למעשה כה פגיעים למעשיו של האדם, ומצד שני משמח לראות שהמודעות לבעיה של הצבים ולאפשרות להעניק להם טיפול עלתה, ושיש אזרחים שלא מהססים ובעצם מצילים את הצבים. כל שמונת המינים של צבי הים בעולם מוגדרים בסכנת הכחדה, וכך גם בישראל. אזרחים הנתקלים בצב ים פצוע או מת, או בכלל- בחיית בר במצוקה, יכולים לדווח על כך למוקד 6911*, 24 שעות ביממה."