מתכון פולני מיוחד: תפו"א אפויים בדבש וקימל, במילוי הרינג, תפוחים וקרם – פרש. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו החודש סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור
לביבות מיוחדות לחנוכה: מתכון ללביבות בטטה, ריחן ושמנת חמוצה של יפתח צפריר - שף כפר הנופש גונן
בערב חג הסוכות, כשמכל עבר מציעים מתכונים סבוכים של בשר עופות ודגים, מסעדת Black Bar N' Burger הכשרה בירושלים מציעה דווקא מתאבנים טעימים, פשוטים ומלהיבים איתם אפשר לכבד את האושפיזין שלכם. המתכונים באדיבות שף הבית צחי בוקששתר ההולך ומעמיק את קשריו עם ציבור שומרי הכשרות, באמצעות סניף הרשת הכשר בירושלים
לקראת החגים מציע צחי בוקששתר, שף מסעדת Black Bar 'n' Burger הירושלמית הכשרה שלושה מתכוני רימונים, כשרים, קלים להכנה וטעימים לאכילה: סלט שומר ורימונים עם סביצ'ה אנטיאס, סלט רשאד ורימונים, וגם פלטת בשרים מעושנים מיוחדת