סלט תפוחי אדמה - מתכון יהודי מסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר שף שרייבר בביה"ס לבישול תדמור

כלים
חומרים:

1 ק"ג תפו"א

6 כפות שמן

2 כפות חומץ בן-יין

בצל סגול (או בצלים ירוקים)

3 כפות פטרוזיליה

מלח

אופן הכנה:

  • מבשלים את תפוחי האדמה במי-מלח.
  • קולפים וחותכים לקוביות.
  • מערבבים שמן, חומץ ומלח ושופכים על תפוחי האדמה בעודם חמים.
  • מוסיפים בצל ופטרוזיליה קצוצים.
  • מערבבים היטב.
  • ניתן להוסיף לרוטב חרדל, ולתוך הסלט מלפפונים כבושים קצוצים וביצים קשות חתוכות.

עדכונים אחרונים

פבר 28, 2024

נגד הזרם

מתכונים
אוק 31, 2023

אופים באהבה

מתכונים
סלמון כשר
אוק 26, 2023

האם דגים צריכים שחיטה?

מתכונים