המצרכים ל-4 מנות:4 נתחי לברק5-6 פלפלים יבשים חריפים נקיים מגלעינים3 פלפל אדום חריףחצי צרור כוסברה קצוצהראש שום קלוף1/2 כף מלחפפריקה חריפהשמן קנולה
אופן ההכנה:בסיר שטוח לשים את הכוסברה הקצוצה (לא דק מידי), השום הקלוף, הפלפלים, המלח ומים עד לגובה חצי סיר ולהביא לרתיחה עד שהשום מתחיל להתרכך. להניח מעל את הדגים ולכסות למשך 5 דקות. להסיר את המכסה, לשים בכוס חד פעמית כף גדושה של פפריקה חריפה ולמלא עד הסוף בשמן קנולה, לערבב ולשפוך לסיר. להביא לרתיחה על אש נמוכה ולאחר מכן לערבב עוד חצי כף פפריקה עם חצי כוס שמן ולמזוג לסיר. כשהרוטב הופך לסמיך, להוריד מהאש ולהגיש לצד חלה טריה.
ליאן - אוכל ביתי אישי, הינו שירות הניתן ע"י שפית עינת שוקרון, למכירת אוכל לימי שישי-שבת, חגים ואירועים, המבושל בסגנון מזרחי אותנטי ובהתאם לצרכי וטעמי הלקוח. בתפריט: מגוון תבשילים, סלטים, תוספות, קינוחים, עוגות וסלסילות פירות בהזמנה מראש בלבד בטל' 052-4212907.