פריכיות אישיות עם כוסמת, זרעי על, צ'יה וקינואה, סדרת פריכיות מצופות שוקולד בלגי, פריכיות במאגדת וסדרת צ'יפס אורז חום מלא • פריכיות אקסטרה עשויות מאורז חום מלא – ללא גלוטן, ללא חומרים משמרים וללא תוספת סוכר. הפריכיות בתיבול ישווקו באריזה שומרת פריכות – אקסטרה טעים, אקסטרה קריספי, אקסטרה בריא
מותג מזון הבריאות "אביב ירוק" מציג שני סוגים של פריכיות מיוחדות: פריכיות כוסמת עם טף ופריכיות כוסמת עם קינואה.
קינואה צבעונית עם כוסמת מונבטת ודלעת מתוקה - מתכון פשוט, בריא ומומלץ, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
תבשיל כוסמת מיוחד בבצל, יין לבן, קינמון וזרעוני סלרי - מתכון בריא של שף קלאודיו פלסיאר, מתוך סדנת הבישול הבריא בביה"ס לבישול תדמור. באותה דרך אפשר לבשל חיטה, שעורה ודוחן
מתכון לפילה פורל בכוסמת, מומלץ להגיש על מצע בטטות צרובות בגריל ועלי רוקט. המרכיבים מתאימים בכמויות להגשה לארבעה סועדים
קאשה (כוסמת) - מתכון יהודי מסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר שף שרייבר בביה"ס לבישול תדמור
פירוגי במילוי כוסמת: קשה לחשוב על מאכל יותר פולני מזה. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור
קלתיות כוסמת בבצל ופטריות - מתכון מיוחד מז'אנר המטבח הפולני העכשווי. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שתנחנה סדנת הכרות עם המטבח הפולני ב 15.11.10 בבית הספר תדמור