כוסמת

(חדש על המדף)
סדרת אקסטרה צ'יפס (צילום: א.ל ייצור ושיווק)

פריכיות אישיות עם כוסמת, זרעי על, צ'יה וקינואה, סדרת פריכיות מצופות שוקולד בלגי, פריכיות במאגדת וסדרת צ'יפס אורז חום מלא • פריכיות אקסטרה עשויות מאורז חום מלא – ללא גלוטן, ללא חומרים משמרים וללא תוספת סוכר. הפריכיות בתיבול ישווקו באריזה שומרת פריכות – אקסטרה טעים, אקסטרה קריספי, אקסטרה בריא

(חדש על המדף)
פריכיות כוסמת עם טף ופריכיות כוסמת עם קינואה(צילום:לירן אגסי)

מותג מזון הבריאות "אביב ירוק" מציג שני סוגים של פריכיות מיוחדות: פריכיות כוסמת עם טף ופריכיות כוסמת עם קינואה.

(מתכונים)

קינואה צבעונית עם כוסמת מונבטת ודלעת מתוקה - מתכון פשוט, בריא ומומלץ, מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור

(מתכונים)

תבשיל כוסמת מיוחד בבצל, יין לבן, קינמון וזרעוני סלרי - מתכון בריא של שף קלאודיו פלסיאר, מתוך סדנת הבישול הבריא בביה"ס לבישול תדמור. באותה דרך אפשר לבשל חיטה, שעורה ודוחן ‏

נוצר ב-04.03.2011 07:03
(מתכונים)

מתכון לפילה פורל בכוסמת, מומלץ להגיש על מצע בטטות צרובות בגריל  ועלי רוקט. המרכיבים מתאימים בכמויות להגשה לארבעה סועדים

נוצר ב-04.03.2011 05:03
(מתכונים)

קאשה (כוסמת) - מתכון יהודי מסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר שף שרייבר בביה"ס לבישול תדמור

(מתכונים)

פירוגי במילוי כוסמת: קשה לחשוב על מאכל יותר פולני מזה. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור

(מתכונים)

קלתיות כוסמת בבצל ופטריות - מתכון מיוחד מז'אנר המטבח הפולני העכשווי. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שתנחנה סדנת הכרות עם המטבח הפולני ב 15.11.10 בבית הספר תדמור