לדברי מר רון שני, בעצמו מנהל הייטק בעבר והיום ראש המועצה האזורית, ישנם בעלי הון המעוניינים לפתוח מרכזי הייטק נוספים ובתוכנית המועצה להרחיב באופן משמעותי את המרכזים הקיימים.
מר סטיב רודס המשמש כמנכ"ל החממה סיפר על החברות הרבות שפועלות במסגרת החממה. כמו-כן סיפר על כ-25 חברות בוגרות החממה שממשיכות לפעול ושרבות מהן נשארות בצפון ומתרחבות וקולטות עובדים נוספים.
ח"כ אילטוב הדגיש את החשיבות של פיתוח תעשיית הייטק בפריפריה, לדבריו ככל שהמדינה תצליח להביא חברות עתירות ידע לצפון והדרום הדבר יביא לעלייה בכמות התושבים, לשיפור המצב הסוציו-אקונומי, לקירוב בין המרכז ופריפריה ולחיזוקה. ח"כ אילטוב ברך את חממת משגב על הצלחתה ואמר כי הדבר מוכיח שאין צורך לחיות בלבו של המרכז על מנת להקים ולפתח חברות שמייצרות טכנולוגיות שיהיו חוד החנית העולמי בתחומם.
ח"כ אילטוב: " ההשקעה של המדינה בתוכנית החממות מצדיקה את עצמה ופותחת פתח לא רק לבניית חברות מצליחות אלא לקידום ולפיתוח הפריפריה ושדרוג משמעותי ברמת החיים שתוכל להביא ליצירת מקומות עבודה חדשים באזור, שהרי ידוע שכל עובד הייטק מייצר מקומות עבודה לעוד חמישה עד שבעה עובדים במעגלים הרחוקים".
חממת משגב הוקמה בשנת 1992. התמחות החממה היא בחברות המפתחות מכשור רפואי, תרופות וביו טכנולוגיה. חברת ההשקעות הישראלית קבוצת טרנדליינס היא בעלת עניין בחממה.