רשת 'קיורטוש' המקורית, המתמחה במאכל ההונגרי המתוק, מתרחבת ופותחת 2 סניפים חדשים : במתחם G החדש בלב אפק – ראש העין ובסינמה סיטי החדש בראשל"צ, המצטרפים ל- 11 סניפי הרשת ברחבי הארץ. היקף ההשקעה נאמד בכ – 3 מליון ₪.עד סוף השנה, יפתחו בקניונים המובילים ברחבי הארץ בערים ראשל"צ, באר שבע, נתניה, הרצליה ועוד, 10 סניפים נוספים, בהשקעה כוללת של 15 מיליון ₪ במטרה להגיע לפריסה ארצית נרחבת באמצעות זכיינים

כלים

הסניף החדש במתחם G בראש העין, מתפרש על שטח של כ -120 מ"ר וכולל כ –60 מקומות ישיבה ויהיה לסניף הגדול ביותר של הרשת עד כה, הסניף יפעל בשונה מהסניפים האחרים כבית קפה, ויוגשו בו מעבר למאפים גם ארוחות קלות, סלטים, כריכים, יוגורט ושלל מאפים יחודיים לרשת. הסניף יעוצב בסגנון אולטרה מודרני מקורה זכוכית שקופה בצורת אליפסה ודק עץ לישיבה במרפסת חיצונית.

סניף 'קיורטוש' בסינמה סיטי ראשל"צ, ישמש כסניף אקספרס, שיהיה פתוח בסוף השבוע, ויעניק ללקוחות את האפשרות להנות מקיורטוש וקפה בדרכם לסרט וחזרה. בנוסף, ישמש הסניף כקונדיטוריה המציעה מגוון רחב של עוגות ,עוגיות ומאפים לקחת הביתה.

לדברי דורון רגב, שף ובעלים של רשת 'קיורטוש' : "מיקום הסניפים החדשים נבחר בקפידה בהתאם לתוכנית ההתרחבות של הרשת, פתיחתם מחזקת את עוגן הרשת בשוק הישראלי ונותנת מענה לביקוש הרב תוך כדי שמירה על איכות מוצרינו וערכי המותג".

דורון רגב , בן לאב ממוצא הונגרי תפקד כשף קונדיטור ויועץ במשך 36 שנים בענף המאפים, העוגות וחומרי הגלם, החליט שהגיע הזמן למוצר חדש בישראל . בשנת 2006 הוקם סניף ה'קיורטוש' הראשון ברחוב בוגרשוב בתל אביב. לאחר כשנה הוחלט להתרחב ולפתוח סניפים נוספים ברחבי הארץ. הראשון מביניהם הוא סניף לינקולן המהווה דוגמה לכל סניפי הרשת המונה היום כ- 11 סניפים בישראל.

בית המאפה, מתמחה במאפה השמרים קורטוש קאלץ'. מעדן זה נאפה על שיפוד עץ עבה, עליו מלפפים את הבצק בצורת ספירלה עם שכבת סוכר מעל. השיפוד נכנס לתנור מיוחד שבו מסתובבים שיפודי הקיורטוש מספר דקות. את הקיורטוש ניתן למלא בתוספות נפלאות כגון: שוקולד, חלבה וריבת חלב. בתהליך האפייה של הקיורטוש, הסוכר הופך לקרמל וכשהוא יוצא חם מהתנור בוזקים עליו תוספות שונות כמו: אגוזים, סוכר, קינמון, אגוזי מלך, פיסטוק ווניל .כמובן, שבנוסף לקיורטוש המהולל ניתן למצוא בבית המאפה מבחר עשיר של עוגות ומאפים.