הטחנות הגדולות של אי

(חדש על המדף)
קמח חיטה מלא באריזה ללא צורך בניפוי (צילום:מנחם גרייבסקי)

טחנת הקמח הוותיקה הטחנות הגדולות של א"י בחיפה השיקה "קמח חיטה מלא 100% ללא צורך בניפוי", לשימוש זמין ונוח. הקמח ללא צורך בניפוי נארז סמוך לטחינתו ולאחר ניפויו באריזה מבוקרת בטכנולוגיה מיוחדת המונעת התפתחות חרקים. האריזה המיוחדת חוסכת זמן וטרחה הכרוכה בניפוי הקמח.

(חדש על המדף)
קופסה מעוצבת לפורים - הטחנות הגדולות (צילום: מנחם גרייבסקי)

טחנת הקמח הוותיקה 'הטחנות הגדולות של א"י' מחיפה מציעה לכבוד חג פורים מהדורה מוגבלת של קופסת פח מהודרת בעיצוב רטרו מקסים, לאחסון נוח ופרקטי של קמח לאורך כל השנה.

(מתכונים)
עוגת פירות יבשים מקמח כוסמין לבן (צילום:מנחם גרייבסקי)

במיוחד לט"ו בשבט: הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של 'הטחנות הגדולות של א"י', מציעה מתכון של עוגת פירות יבשים מקמח כוסמין לבן

(מתכונים)
עוגיות מקמח כוסמין מלא 100%, שיבולת שועל, חמוציות ושקדים (צילום : מנחם גרייבסקי)

הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של 'הטחנות הגדולות של א"י', מציעה מתכון של עוגיות מקמח כוסמין מלא 100%, שיבולת שועל, חמוציות ושקדים

(מתכונים)
לחמניות בריוש עם קרם שקדים ופירות יבשים. (צילום - מנחם גרייבסקי)

במיוחד לט"ו בשבט: הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של 'הטחנות הגדולות של א"י', מציעה מתכון של לחמניות בריוש עם קרם שקדים ופירות יבשים

(מתכונים)
ספינג' מלוח (צילום: מנחם גרייבסקי)

הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של טחנת הקמח 'הטחנות הגדולות של א"י' מגישה מתכון מיוחד של מטוגן לחג: ספינג' מלוח המוגש לצד ממרחים משובחים.

(מתכונים)
סופגניות מלוחות במילוי דוקסל פטריות וגבינת סנט מור (צילום: מנחם גרייבסקי)

הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של טחנת הקמח 'הטחנות הגדולות של א"י' מגישה מתכונן מיוחד של מטוגן לחג - סופגניות מלוחות.

(קונים חכם)

טחנת הקמח הוותיקה 'הטחנות הגדולות של א"י' בחיפה (הפועלת משנת 1921), משיקה שירות משלוחים של קמחי הטחנה עד הבית. חיפשתם את הקמחים האיכותיים של הטחנה בחנות הקרובה למקום מגוריכם ולא מצאתם? מהיום כבר אין צורך להתרוצץ, הטחנה מפעילה שירות משלוחים עד הבית, בכל רחבי הארץ.

(חדש על המדף)
הטחנות הגדולות - סמולינה דורום איטלקית (צילום - מנחם גרייבסקי)

טחנת הקמח הוותיקה 'הטחנות הגדולות של א"י' בחיפה משיקה "סמולינה דורום איטלקית", המיוצרת מחיטת דורום איכותית מסוג צהוב מעולה (Top Gialla), ומתאימה להכנת מתכוני פסטה מעולים!

נוצר ב-27.06.2017 10:06
(מתכונים)
עוגת סולת ושזיפים  (צילום - מנחם גרייבסקי)

לכבוד הקיץ, מגישה הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של 'הטחנות הגדולות של א"י' מתכון נפלא להכנת עוגת סולת ושזיפים: