בלשכת התיאום של הארגונים הכלכליים חוגגים את הישגי תקציב המדינה שעבר בממשלה למגזר העסקי. כחלק מקבלת התקציב החדש, נקבע כי התעשייה המייצאת בישראל (כולל יצואנים עקיפים) תשלם את מס החברות מהנמוכים בעולם: 8% בפריפריה ו- 12% במרכז ומס בגובה 15% על משיכת דיבידנדים

והתפתחויות חשובות נוספות בתקציב המדינה עבור הסקטור העסקי: מסלול המענקים לתמרוץ השקעות הון בפריפריה, יתוקצב בסכום של 800 מיליון ₪ לשנתיים. לחברות שאינן מייצאות, ייבנה מסלול מענקים מיוחד במסגרת תוכנית השקעה בפריפריה שתאושר מראש, לסבסוד שכר של עובדים חדשים שיקלטו.

מסלול לתמרוץ העסקת העובדים החדשים יתוקצב בסכום של 200 - 300 מיליון ₪. ייבנו מסלולים חדשים להתייעלות אנרגטית, הפחתת פליטות ותמיכה בהון אנושי. בוטלה הכוונה למנוע מחברות תעשייה גדולות במחזור של מעל 100 מליון ₪ לקבל מענקי מדען ראשי.

תקציב המדען הראשי תוקצב בסכום של למעלה מ- 3 מיליארד ₪ לשנתיים, והוארך הפטור המלא מתמלוגי מדען, לתעשיות מסורתיות עד סוף שנת 2012.

הוארך הזיכוי במס לעובדי משמרות עד סוף שנת 2012. תקציב מכון היצוא יעמוד על 80 מליון ₪ לשנתיים. סכומי כסף נוספים הוקצו להמשך "קמפיין כחול לבן", מכון התקנים ועוד.

בנוסף, סוכם על בניית שניים עד שלושה מרכזי חינוך טכנולוגי בפריפריות בהשקעה של 50- 75 מליון ₪. ושיפוץ מוסדות חינוך בתקציב של 150 מיליון ₪ בשנתיים.

עוד סוכם על תקציב של 900 מליון ₪ לשיווק תיירות ושיפוץ בתי מלון לשנתיים. (עקב המשבר עם שרי "ישראל ביתנו", לא נכנס סעיף זה לתקציב, והארגונים הכלכליים מקווים שעד ההצבעה בכנסת ייפתר המשבר ויוקצה הכסף).

מתווה הפחתת העובדים הזרים לקבלנים בענף הבניין בבניין נדחה בשנה - ליולי 2011. תקציב התמיכות בעסקים קטנים תוגבר בסכום של 200 מיליון ₪ בשנתיים.

בנוסף סוכם עם האוצר ועם ראש רשות המיסים, כי במסגרת הרפורמה עליה עובדים בימים אלה ברשות המיסים לשינויים בחיסכון הפנסיוני, ישופר באופן משמעותי מצבם של העצמאים בישראל.