כלים

ברביעי האחרון התקיימה ארוחת הגורמה הייחודית של אלקנה ביטון, הכבאי שמבשל את האוכל הכי טעים בארץ, במסעדת ''קאזה דו ברזיל'' בראשון לציון. בין הסועדים ניתן היה למצוא כבאים מתחנות אשדוד ואשקלון שהגיעו לטעום את המנות המיוחדות: לחם ממולא בשר, אוכף טלה בדבש ורוזמרין, אסאדו ביין אדום ושום קונפי ומולארד ברוטב מייפל וצ'ילי.

elkaNAהתרגשות גדולה, במסעדת ''קאזה דו ברזיל'' בראשון לציון לאחר שאלקנה ביטון, הכבאי הכי מפורסם במדינה והזוכה במקום השני בתכנית ''מאסטר שף'' בישל ארוחה ייחודית ואנינה לכ-400 סועדים שהזמינו מקום מראש ונהנו מלחם ממולא בשר, אוכף טלה בדבש ורוזמרין, אסאדו ביין אדום ושום קונפי ומולארד ברוטב מייפל וצ'ילי, מעשה ידיו.

במהלך כל הערב שארך 3 שעות וחצי, התפנה אלקנה אל הסועדים, שוחח עימם והסביר להם אודות המנות הייחודיות. ביטון אף הצטלם עם אורחי המסעדה, צחק עימם וניכר כי נהנה מהערב המיוחד שהתקיים אודות לרעיון אותו הגה הבעלים של המסעדה, עו''ד עידן שושן.

חלק מן הנוכחים היו כבאים מתחנות אשדוד ואשקלון וכן חניכי סיום קורס הסוהרים, שציינו את תום המסע בארוחת ערב, ללא 37 מחבריהם שניספו באסון הכרמל.