פטריות לוחשות - מתכון לקט פטריות מיוחד של השפית רלי שולמן, ממסעדת אלגונקווין שבמושב בניה
שמפיניון א-לה-גרק, מתכון מיוחד של השפית רלי שולמן ממסעדת אלגונקווין, לתבשיל פטריות ביין לבן וירק. "מדובר במתכון שאבי היה מכין לי ואהוב עלי ביותר" מספרת שף שולמן
קיש קממבר וגבינות עיזים - מתכון מיוחד, לשבועות או לארוחה חגיגית, של השפית רלי שולמן ממסעדת אלגונקווין שבמושב בניה
סלט ירוק ללא תולעים וחול. ברוב המסעדות משתמשים במסננות מיוחדות לניקוי עלים ירוקים מתולעים וחול, אך המסננות אינן עושות את עבודתן בצורה מושלמת, ובד"כ הסלט מוגש לשולחן כשהוא מכיל כמות מסויימת של חול וביצי תולעים, ולעיתים אף תולעים שלמות. צביקה שולמן ממסעדת היוקרה אלגונקווין במושב בניה פיתח שיטה חדשה לנקות את העלים הירוקים לחלוטין, בבית או במסעדה
במושב בניה הירוק והמטופח, בין יבנה לגדרה , חצי שעה מתל אביב, ממוקמת מסעדת האירועים המיוחדת " אלגונקווין". מסעדת השף האינטימית של רלי שולמן מציעה מנות גורמה בהשראת המטבח הצרפתי והאיטלקי, לחוגגים המגיעים לאירועים רומנטיים, אינטימיים או משפחתיים, וארוחות עסקים באווירה דיסקרטית. המסעדה הקטנה, הנושאת את שמה של שמורת טבע קנדית ידועה, מקבלת סועדים בתיאום מראש בלבד.
אחד הקינוחים הידועים בעולם הם "ביצי השלג" המפורסמות הידועות גם בכינויים הצרפתי Ouefs a la Neige. רלי שולמן, שפית מסעדת הגורמה הצרפתית "אלגונקווין" שבמושב בניה חושפת את המתכון שלמדה בחלק הצרפתי של קנדה