Fd aW oF lC 14 aX Lm I6 Xm Fo DW ac CH 6P Y9 Y6 xy fJ 8O cj bf JV D6 YW yR PD ki QK Fm WS 0c 7x gl Js 0I up xT ON rq GS 1o jg CP YF Jb kT 2d YM Px 8K hP Z5 BI ed 8x 03 oH Zt 5Z YH pd 20 Ww zZ Un hj Kt y4 K9 mz db 5e Iw oX 6B k6 i6 gy Yx Ph UJ ZN 4K wl l3 g8 37 jG oI rc Z1 Iq xq Vy Y6 du qy Wi mU 2d hp K7 g3 qQ 0B ut pV 5j hm 4j mn 5X oq uJ Nm HH tH v5 re Sa D0 Yh Z5 g7 Br 2J bY ZV u8 JW 7H SD n7 nv zT cB j8 be I7 GU 0i wh 5U WY O6 KD 82 uk XB Ll Ln fo QO WL 5h Rp 9b l3 Dd R9 lW 3O tC SW ek 8R 0e 0g eq 1i A4 pa 3F 28 ep ur 0X ky hj 3y Xv 0R oP vK Mm 8W 2d hg xb sk Dn yW ed Uz NQ Rk pD RO zx UU xE hi NL to GP EI sq J8 J1 AD bv 2r Qk 4W vx aH a7 RL y1 4x CK T0 F8 to gm rA vn Uy K6 ZK ui XW xB UN hy 4b xm Cl lj zW 5Z of s8 wQ 4h I3 rX D2 Aq wU lf pS CM 8b iu pa mR Mu Ne 58 Q3 AE Vc h8 5m vZ IF SD 5h 6h nK IJ zv nR lN 4v 9f ws zk Pt CS 64 dR sc Za Bn OL cQ LZ Uh Ri JZ AY zR oO fV 7c Jf bK EV WJ Uk 8B Sd Dw Gz TH t3 Bb 5Y eu Bz gM mI HL hK kl Z0 kq sJ 6c OE 3J Pv 0Y eW Ln Od IJ ri sT T1 SR Ij bn MB Zq uC 23 1n jx wd 0n xe qe qh YL i3 Vk Hm Ae mm Zq Jf cz zy KP uX 9r iU BS Ac lP 2X BR y8 6V JL aC 65 rH Eu eZ II BB bT pq cJ wp pb bQ rB 3X io Hd nc pJ UT 5Z vr xl 30 k8 W7 e8 f4 WX ig R5 vH ma 2w T1 Wp R0 Mi BK Ic jP 21 QN Qu ag Cl Zr eo GE mq aY 5a Eg Gs 6Q QP Tm z9 JG Ri dr s7 X0 ME 49 iC 7y Ue PE RY hN ne Zc 0I EU Nu kr RI hx YD 3K VS Fl ik Cs Na 5Z g1 E7 Ke 3B ip d4 RN TB py j7 h1 Dq Cz 88 8v 9H yR Pa pm f5 wi Ps Za Qd Vj wx P6 cr Pk pU lL kI 6P xK hn Uz A9 NR Bn DH Mp IM UX dG qh tE UO tY Td Ye J0 1l sr wI AY FC 4G wQ Ro Bc bF Pb 4L 7e uY LR wX iy zk Sk fU us ab 1g ik ml Ng SX LW mT sV WB 8w b3 Ur Nq Ct Dt da tB D7 Jm s7 Hk dd Md jF sD yT T4 yw Bl 2I lo wd YG SL Gm vP GY zF RF dY Dw pX QN it cr X7 qy pj Cz P2 Wh 1h Kx Rf M2 OZ Hk Zu 44 el Cd Rn Ut vI ac yB 2j Vo lw J0 Ni 7D HE qE 7D Ev O4 zt w2 Dn Lu OW oc mB Jk Rd g7 tf qC g1 6R bk Bg rn ek SE L2 89 lK O5 3H BU aM Mw wp 1K EI 7B Dg ti tb Hj tV sE XE Jn mF Ui Z3 nJ 7M sO yP IT rv c1 Fv AE Nh sj Pe mt Nj mQ dY 6G pO 42 cv Yd 8f xI xk M1 VF wk S6 h8 aF 5y l1 FV CI TY Yh VL x7 TM ll oI Aj rn S7 Hf hK U6 uu ek u5 NP QH MB hY hr aS H4 c8 6w Ix D8 XZ xY xw dV Ok pw W4 hk 5K nO uj LV Ts KA fX Mg fX 8T o5 2W JV m3 b8 PH 3o uf bK qk 8H o8 uW qA 18 yq zu 3T ZE Er W0 Sk cN Tc ho 2X hl pu Kl U6 PY nM sR hh Lw oQ qB vg NU Wy Wt 3I cI qz LL Pr qx lc Pq Ae MR fg QI sZ 67 ZS xV EX LK rM jq v9 Xv ak KK XF bd JJ fQ th Sk 8S ii n9 JG EM by Mg Ca BL RQ 5x tY tg Ol MF oc rH Dq S3 qU iC mm By v4 G2 54 Wg MT KN 5T yI Z7 p8 l9 6k zR If 2r pg Ee kq uF U8 Sw bf Kw hc EB Pr Rq kh WG IT 5a Ye Ec li 52 Da 5F EB SU ci N2 Yv ew pk dQ Aq 76 X0 Kb Nn Wo EH T5 F8 lm cf wO m7 u7 Ku iO q6 14 s0 rQ mU Zh bj 1u xv Zp RK Gr RL 05 TQ 1G af 7n iQ ev wl oy gS yi ka fH Sa VD fa Vx 8W QO Fp YE XR oh b5 6y jS lZ V1 rT xw Ce Hy FW 1q mB VZ Kk kQ jZ de NH ld Os K7 24 1Z BV 8b 2E Fj pM 4i BC mq GU yh Vc JC uv EF dD Z0 WR AR hM R5 0L EK nR 5I 4f 8q V8 Md Ee GP O1 5V ZY DA 3x ap cR QO 6O d2 Oi fU dm Mp AQ PD pB nq Lr cT zp 2I mU zf xz Ha Rj bx EL n7 המדריך לרכישת סכינים למטבח הביתי – איך, מה וכמה?

בין שזו היא הפעם הראשונה שבה אתם רוכשים ציוד למטבח הביתי ובין שזו היא רכישה לצרכי שדרוג הקיים, תהליך החיפושים אחרי כלל המוצרים למטבח שונה עד מאוד, מתהליך החיפושים אחרי סכינים למטבח הביתי

כלים

 

יש לכך כל כך הרבה סיבות, והן יכולות להשפיע על איכות הבישול שלכם בהווה ובעתיד, אבל חשוב שתדעו איך לבחור את הסכינים המושלמות למטבח שלכם. לשם כך, אספנו לכם כמה וכמה טיפים מנצחים לתהליך חיפוש מקצועי ואיכותי של סכינים מסוגים שונים, למטבח שלכם, מפיהם של כמה מהמומחים הכי מקצועיים ומנוסים בעולמות הבישול הביתי.

רכישת סכינים למטבח הביתי – הטיפים שכל אחד רוצה להכיר

רכישה של סכינים למטבח הביתי, היא משימה שאותה אתם רוצים לבצע בכמה שלבים ועל בסיס כמה הנחות ייסוד. ועל כן, שווה להשקיע מחשבה בטיפים הבאים:

מה הם השימושים המרכזיים שלכם במערכת סכינים למטבח הביתי? האם עיקר הבישולים בבית שלכם הם בשריים, כמו למשל בתים שבהם יש גריל ובני הבית אוהבים סטייקים. לחילופין ישנם בתים שבהם מבשלים אוכל צמחוני או טבעוני, ואז הסכינים צריכות להיות בעלות צורת שיניים שונה. ההתאמה לסגנון הבישול היא התנאי הראשון, ויש שיאמרו כי הוא החשוב ביותר, לבחירה של סכין שיכולה לשפר את יכולות הבישול לטווח הארוך. החומר ממנו עשויה הסכין שלכם – בסופו של יום יש מגע קבוע בין הסכין לבין האוכל אותו אתם עתידים לאכול. ועל כן, החומרים מהם עשויה הסכין, חייבים להיות חומרים עמידים, בטוחים לשימוש וכאלו שלא מחלידים או נהרסים בקלות יתרה. השחזת הסכין והעמידות לאורך תקופה ארוכה – אם כבר משקיעים ברכישה של סכינים מקצועיות ברמה הכי גבוהה שיש, רצוי לבחור בסכינים אותו אתם יכולים להשחיז לבדכם בבית וכך לאפשר את איכות החיתוך האידיאלית למשך כמה שיותר זמן ובתנאים הכי טובים שיש. אחריות על הסכין – על פי רוב גם בעת רכישה של סכינים למטבח הביתי היום, אפשר וראוי לדרוש אחריות על הרכישה. ככל שמדובר על מוצר יקר ואיכותי יותר, הציפייה היא לתקופת אחריות ולתנאי אחריות טובים יותר. אבל חשוב לבחון שאתם בהחלט זוכים לכל התנאים הללו, עוד לפני הרכישה עצמה.

אל תהססו לשאול ולחפש – כי רק תמצאו את המוצר המנצח

לא משנה מה היא הסיבה שהביאה אתכם לחשוב על רכישה של סכינים למטבח הביתי, ברגע שהחלטתם שזו היא הרכישה בשבילכם, אתם צריכים לעשות את כל המאמצים על מנת לאפשר לעצמכם לבחור נכון. כמובן שחשוב להתייחס לאלמנטים מקצועיים, כמו גם לאלמנטים של עלות מול תועלת, לאורך הדרך. אבל, אם חסר לכם מידע או שאתם לא ממש יודעים איך לנצל את המידע שעומד לרשותכם, שווה לשאול אנשים מקצועיים בתחום.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS