הפירות האורגניים גדלים ללא שימוש בדשנים כימיים ובחומרי הדברה, וכן הם ללא תוספת גופרית וללא חומרים משמרים. תהליך הייבוש של הפירות הינו טבעי בשמש.
הנטורופתית הילה גבע אבירם, מנהלת מכללת "מדיטבע" לרפואה משלימה, מציינת כי הפירות היבשים מספקים אנרגיה זמינה ומהירה לגוף, והם עשירים בערכים תזונתיים ובסיבים תזונתיים היעילים להסדרת מערכת העיכול. בשל הסוכר המרוכז הפירות עשירים במינרלים רבים ובמיוחד בברזל ובמגנזיום הנספגים באופן יעיל בגוף. מומלץ לאכול פירות יבשים ביחד עם אגוזים ושקדים, העשירים בחלבון ומונעים נפילת סוכר (היפוגליקמיה). האגוזים והשקדים גם עשירים בחומצות שומן בלתי רוויות המסייעות להורדת הכולסטרול ולמניעת מחלות לב וכלי דם. השילוב של חלבונים מאגוזים ושקדים יחד עם הסוכר והמינרלים מהפירות היבשים מסייעים לתפקוד המערכת העצבית (ליצירת סרוטונין - מוליך עצבי מרגיע), ובכך עוזרים להפגת מתחים, למניעת הפרעות שינה, לריכוז, לשיפור התפקוד המיני ועוד.
כשר בהשגחת הבד"צ בעלז"א.
מחירים: תאנים: 19.90 ₪ (לאריזה של 250 גרם), צימוקים: 17.90 ₪ (250 גרם), משמשים: 19.90 ₪ (250 גרם). חמוציות - 24.90 ₪ (לאריזה של 170 גרם). אגוזי קשיו: 24.90 ₪ (150 גרם).
ניתן להשיג ברשתות וחנויות בתי טבע ברחבי הארץ.