הפרויקט שעלה כ- מיליון שקלים מומן בשיתוף כמה גורמים, ביניהם ארגון "קדימה מדע " הפועל בארץ מאז 2006 כגורם עצמאי ב 65 בתי ספר ובשנה האחרונה אף הקים ב 27 בתי חולים כיתות חכמות לטובת ילדים המאושפזים.
רוני קלינסקי – מנכ"ל קדימה מדע, ציין בברכתו במעמד חנוכת הכיתות, את הקשר המבורך עם תיכון מגידו כבר 4 שנים. "בכדי לקדם את הפרויקט דרושה פתיחות גדולה של מנהל בית הספר וצוות המורים על מנת להיערך ולעשות את השינויים הנדרשים כדי לשנות לחלוטין את מערך הפדגוגיה הקיים." אמר קלינסקי.
התורם לפרויקט הוא ריימונד האס - החי באנגליה ומשפחתו מתגוררת ביוקנעם וב קיבוץ הזורע ועל כן ביקש לתרום בתיכון מגידו. הגורמים הנוספים המעורבים בפרויקט הם משרד פיתוח הגליל והנגב, "משרד החינוך">משרד החינוך וכמובן המועצה האזורית מגידו שהשקיעה משאבים רבים של הכנת התשתיות ליישום הכיתות החכמות. תחזוקת הפרויקט במהלך 4 שנת הלימודים הראשונות תהיה על ידי קדימה מדע.
"בית ספר מגידו">בית ספר מגידו מצטיין בחדשנותו. השנה נפתחו מגמות ייחודיות: מגמת כלבנות ומטבח לימודי. לבית ספר מסלולי בגרות ייחודיים כבר שנים רבות בתחום האומניות: מוסיקה,מחול אומנות פלסטית וקולנוע ,מסלולים בערבית ומזרחנות ולימודי מחשב. "הכיתות האינטראקטיביות הם כמו כפפה ליד" אומר גדי רקובסיקי, מנהל התיכון "מחייב את המורים ללמוד ולהתעדכן בדרך החדשה, משימה לא פשוטה , הדורשת השקעה של כ- 120 שעות השתלמות, אבל מתקבלת בפתיחות ובברכה בצוות המורים והנהנים כמובן הם התלמידים. תודתנו נתונה למשפחת לוי – האס, קדימה מדע, "משרד החינוך">משרד החינוך ומשרד נגב- גליל."