תשעת הימים באב, הם ימים בהם נמנעים מאכילת בשר בשל האבלות על חורבן הבית. ברוח הימים מציעה מסעדת Black Bar Burger הירושלמית הכשרה, ללקוחותיה שומרי המסורת תפריט חלופי מיוחד וטעים לא פחות.שף הרשת צחי בוקששתר יצר תפריט חדש הכולל מנות דגים מיוחדות לבאי המסעדה. התפריט כולל מנות דגים עשירות ואיכותיות בווריאציות שונות המשתלב היטב באווירה אותנטית של דיינר אמריקאי מעודכן וכשר. הבשורה אם כך, אפשר גם בלי בשר

כלים

המנות המיוחדות:

פישבורגרהמבורגר הסלמון העסיסי של .Black

salmonסלמון צרוב על מחבת - פילה דג על סלט חם של תפוחי אדמה שעועית ירוקה בצל סגול וגזר

fishnvegפיש 'נ' ירקות - נתחי קוד, גזר, בצל ירוק, פלפל אדום ובצל במעטה בצק פריך.

philedenisדניס צרוב על מחבת - פילה דניס עם גרגרי חומוס, שום, פלפל חריף ואספרגוס טרי בשמן זית

המסעדה, שבקיץ הקרוב תציין חצי שנה להפיכתה לכשרה, מציעה תפריט עשיר של אוכל טרי ורענן, ארוחות מגוונות ומושקעות וחוויה שאי אפשר למצוא בשום מקום אחר. צחי בוקששתר, שף הרשת, מבעליה ומי שמלווה את תהליך הפיתוח הקולינרי שלה, אומר כי המנות המיוחדות הוכנו בדיוק לצורך של הסועדים.

תפריט "תשעת הימים" יוגש במהלך החודש הקרוב בסניף Black Bar 'n' Burger הכשר בירושלים, רחוב שלומציון 18 מול מלון ממילא החדש. כשרות: רגילה, בהשגחת הרבנות ירושלים.