14 יח' רביולי בטטה מבושלות מראש
150 גר' קוביות גבינת פטה
1 כף פסטו
1 כף מחית עגבניות מיובשות
180 מ"ל שמנת לבישול
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
1 כף שמן זית
1 כפית שום כתוש
חופן רצועות בצל לבן
חופן בצל ירוק
חופן פלפל אדום (גמבה)
חופן פטריות שמפיניון חצוי לרבעים
אופן הכנה:
מחממים בווק את שמן הזית, מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים כדקה. לאחר מכן מוסיפים את המלח, הפלפל, השום, הפסטו והעגבניות המיובשות. מוסיפים את השמנת , הרביולי וגבינת הפטה, מקפיצים עד למצב שהרוטב עוטף את המנה. מוזגים לצלחת עמוקה ומגישים.