רביולי בטטה: מתכון עשיר של מסעדת פרנג'ליקו. המנה תוצג בשבוע הבא ב"שבוע טעמים בעמקים 2011", שייפתח בעמק יזרעאל ב- 16 בינואר 2011
קדאיף מסקרפונה - מתכון לקינוח מיוחד ממסעדת "חוות התבלינים" בגלבוע. המנה, ומנות רבות אחרות, תוצג בשבוע הבא ב"שבוע טעמים בעמקים 2011", שייפתח בעמק יזרעאל ב- 16 בינואר 2011
ט"ו בשבט הוא חג הטעמים של העמקים. כשהשקדיות פורחות והכלניות צובעות את העמק בשלל צבעים – חוגג עמק יזרעאל החקלאי את פסטיבל "שבוע טעמים בעמקים". המסעדות המובחרות בעמק בהם אדלה, אוקטגון, הקדרה של נגה, חוות התבלינים בגלבוע, לימוזין, ללה, פרנג'ליקו, קימל, רוסו, שלו ביער, תיאודור ותשרין מגישות ארוחה מלאה, כולל כוס יין, במחירים שבין 79-109 ₪, וארוחות ילדים ב 39 ₪
קינוח תמרים: מתכון מיוחד של שף בני פרי ממסעדת "רוסו". בשבוע הבא, 16 בינואר 2011, יפתח בעמק "שבוע טעמים בעמקים 2011", בהשתתפות מסעדת רוסו, בו תוצג מנה זו יחד עם מנות רבות נוספות