שרימפס בחמאה, שום ויין לבן - (5 סועדים) - מתכון מיוחד של השף אייל ישעיהו ממסעדת צ'וקה, הפאן-אסיאתית של השרון הממוקמת בביתן אהרון

רכיבים:
700 גרם בלאק שרימפס
20 שיני שום פרוסות
2 כפיות מלח
1 כף סוכר
מיץ מלימון אחד
כוס יין לבן לבישול
400 גרם חמאה צהובה
20 עגבניות שרי חצויות
חופן כוסברה קצוצה
200 מ"ל שמן זית
אופן הכנה:
מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים קלות את שיני השום.
מוסיפים את השרימפס ומטגנים היטב .
מוסיפים את היין הלבן וחומרי הטעם (המיץ לימון המלח והסוכר).
מוסיפים את העגבניות השרי ומצמצמים את היין מעט.
מוסיפים את החמאה וממסים אותה על אש נמוכה .
לאחר ההמסה מכבים את האש ומוסיפים את הכוסברה.
מגישים לצד ג'אפטה חמה.