קינואה, בישול בסיסי - מתכון מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור

כלים

4 מנות

חומרים:

כוס קינואה

2 כוסות מים

1 כפית שמן זית

תבלינים לפי הטעם, רצוי תבלין דומיננטי

אופן ההכנה:

רצוי לשטוף את הקינואה לפני במסננת.

יש לחמם את הקינואה בכפית שמן זית למשך מספר שניות.

להוסיף את המים עם התבלינים, תחילה על אש גבוהה עד שהמים ירתחו ואז להנמיך את האש ולכסות את הסיר.

כעבור חמש דקות להסיר את המכסה. כשכל הנוזלים נספגו הקינואה רכה ומוכנה לאכילה