תבשיל עלי חובייזה חמים - מתכון אותנטי מהמטבח הערבי. המתכון לקוח מסדנה מיוחדת שעסקה בבישול הערבי בבית הספר לבישול תדמור

כלים

חומרים:

5 ק"ג עלי חוביזה -  עלים בלבד

5 בצלים גדולים קצוצים דק

2 כוסות שמן זית

מיץ מ-6 לימונים

מלח, פלפל לבן

אופן הכנה:

• שוטפים את העלים וקוצצים ומסננים .

• מאדים את הבצל בשמן זית עד להזהבה.

• מוסיפים את העלים ומאדים כ-10 דקות בתוספת מלח.

• מסירים מהאש ומוסיפים מיץ לימון ותבלינים.

• מגישים חם.