מסעדות
מגיפת הפרה השחורה: פסטיבל בראשל"צ יצדיע לבשר האנגוס
בשורה לאוהבי הבשר והבריאות – מסעדת LOFT בראשון-לציון פותחת את עונת הקיץ בפסטיבל אוכל מיוחד, שכולו מחווה לבשר האנגוס, "הפרה השחורה", המיובא ישירות מארגנטינה. הפסטיבל ייפתח ביום ג' 27/4/10 ויינעל ב-4/5/10 ויכלול תפריט אוכל מיוחד, מוזיקה לטינית, ספיישלים ופינוקים וכמובן הרבה בשר
עצמאות בבורגוס אשדוד: סרטי קאלט ומוסיקה עברית
מסעדת בורגוס בורגר בר (אשדוד בלבד), חוגגת למדינה יום העצמאות עם ערב סרטי קאלט ישראליים על מסכי ענק ודיג'יי רון טייב במוסיקה עברית אל תוך הלילה. מומלץ להזמין מקומות מראש
תפריט אביבי בקופי ענן, בית הקפה בגובה 1,200 מ' מעל פני הים
בית הקפה החלבי קופי ענן הממוקם בסמוך לקיבוץ מרום גולן על ראש הר בנטל כ- 1,200 מטר מעל פני הים, מזמין את הקהל ליהנות מטעמו של תפריט אביבי וצבעוני, רווי בסלטים אל מול נופיה המרתקים של רמת הגולן הצופים לעבר יישובי רמת הגולן, סוריה והעיר קונטרה
שאפו על הסושי של שף שאפו
הבעלים והשף הראשי של מסעדת TSUKI (סושי צוקי) הוא דורון שאפו, שעשה עלייה לארצינו הקטנטונת מקליפורניה מהעיר הגדולה לוס אנג'לס. דורון שאפו התחיל את הסיפור שלו כמו כל ילד יהודי טוב כאשר הצטרף לעסק המשפחתי- פיזיותרפיה. אך לאחר זמן קצר התעשת והבין שאהבתו האמיתית היא בישול ועשה הסווה לעולם הקולינרי, עולם אליו התחבר כבר מגיל 5 מאחר ואמא בשלנית.... לא היתה לו... הוא התחיל ללמוד את יסודות הבישול באופן מקצועי בשלוחה של אחד מבתי הספר הטובים בעולם לבישול, kitchen Academy של "culinary
לאצי שגב, מנהל קפה יהודית המיתולוגי פתח מסעדה הונגרית חדשה
מסעדת טוליפ נמצאת בלב ליבה של העיר והיא חלומו של הבעלים לאצי שגב, המנהל של קפה "יהודית" המיתולוגי, אשר רצה לפתוח מסעדה בניחוחות ילדותו ואכן כך עשה.במסעדת "טוליפ" אפשר למצוא אוכל הונגרי מסורתי, ביתי וטעים אותו מכין בחום השף זולטן ממסעדת גונדול הידועה שבבודפשט
חגיגת טעמים ויין: שף סהר רפאל מתארח בסוזנה ביסטרו באר
יקב הרי גליל וסוזנה ביסטרו בר ברמת הגולן מארחים את שף סהר רפאל, זוכה תוכנית הריאליטי "המטבח" במסע הטעמים - גליל גורמה 2010. האירוע המיוחד יתקיים ביום שלישי, 13 באפריל, בשעה 20:00 בסוזנה ביסטרו בר - מושב אניעם ברמת הגולן