בתקופת העומר יעבור משכן האירועים "בית האופרה" באשדוד שדרוג דקורטיבי במסגרתו תיווסף למשכן רחבת גן חיצונית לקבלת פנים אקסקלוסיבית שתכלול חופה מזכוכית, פלטפורמות תאורת לד, בריכת מים וצמחייה ייחודית. אומדן הפרויקט מוערך בכ- 1,000,000 שקלים

משכן האירועים היוקרתי, "בית האופרה", השוכן בפארק התעשייה באשדוד, יפתח במהלך תקופת העומר את שלב ג' בפרויקט שיפוץ מקיף במהלכו כבר שודרגו בשנתיים האחרונות אולמות האירועים "סופרן" ו"טנור" וכעת נוספת למשכן האירועים רחבת גן חיצונית.

במסגרת הפרויקט החדש, אותו יוביל האדריכל והמעצב איציק לוי מחברת "איציק לוי אדריכלים" תורחב הכניסה אל "בית האופרה" שתהפוך לגן חיצוני מהודר בעיצוב מודרני שישמש לקבלת פנים וישלים בצורה הרמונית את האולמות הפנימיים של המשכן.

לשם כך, תעוצב בגן חופה מזכוכית, יוטמעו פלטפורמות תאורה המבוססות על טכנולוגיית הלד לשם הקניית אפקטים מיוחדים, תעוצב גינה ירוקה, בריכת מים לצד החופה וכן רחבה המיועדת למקומות ישיבה. אומדן ההשקעה בשלב ג' של הפרויקט מוערך בכמיליון שקלים.

לדבריו של מר דודי אלקיים, מבעלי משכן האירועים - 'בית האופרה': "אנו עושים את מירב המאמצים על מנת לחדש את המשכן, בכדי שקהל האורחים והחוגגים כאחד, יוכלו ליהנות מחוויית התחדשות בכל פעם מחדש".

"בית האופרה" הינו משכן אירועים, מהיפים בישראל, המכיל שני אולמות מרווחים, אולם ''טנור'' ואולם ''סופרן'' המעוצבים בסטנדרטים המתקדמים ביותר עם טכניקות תאורה והגברה ייחודיות המותאמות לאירועים פרטים ואף לכנסים גדולים.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS