מלון העסקים בעידן הפוסטמודרני, 'בין רוח לחומר'- 1925-2015- מלון נורמן ת"א, מערכות נידוף אויר חסכוניות בבתי מלון, השפעת העיצוב על דירוג המלון, עיצוב קומפלקס המשלב אמנות וחווית אירוח, על כל אלה ועוד יעסקו בכנס השנתי ה-5 לאדריכלות ועיצוב פנים שיתקיים במסגרת  אדריכלות עם טעם של עוד- הכנס השנתי ה-5 לאדריכלים ומעצבי פנים | יום ה' 26 בנובמבר 2015 - 9:00-14:00, ביתן 10 גני התערוכה, ת"א

כלים

  בשיתוף אגודת אדריכלי הפנים בישראל ובחסות domus

תוכנית הכנס:

יו"ר ומנחת הכנס: עדנה לרמן, יו"ר אגודת אדריכלי הפנים בישראל

9:00-9:30     – התכנסות והרשמה

9:30-10:00   – דברי פתיחה וברכה –             עדנה לרמן, יו"ר אגודת אדריכלי הפנים בישראל

10:00-10:30 – מלון העסקים בעידן הפוסטמודרני – רחל פללר, אדריכלית ושותפה,  יסקי-מור-סיון אדריכלים

10:30-11:00 – בין רוח לחומר 1925-2015 – מלון נורמן ת"א – יואב מסר, אדריכל ובעלים, יואב מסר אדריכלים

11:00-11:30 – הפסקת קפה

11:30-12:00 – מערכות נידוף אויר חסכוניות בבתי מלון – משלב התכנון ועד שלב הביצוע –  שי ארמה, מנכ"ל ובעלים ארמה את בנט

12:00-12:30 – השפעת העיצוב על דירוג המלון והשפעת שניהם על שביעות רצון האורחים –  אהובה זקן, סמנכ"לית בכירה לתקינה, תפעול ואיכות השירות, משרד התיירות

                        עמי צוברי, חוקר באוניברסיטת חיפה ועובד משרד התיירות

12:30-13:00 – עיצוב קומפלקס המשלב אמנות וחווית אירוח – ELMA מרכז אמנות ומלון יוקרה – לאה מלר, מעצבת פנים ובעלים, סטודיו לאה מלר אדריכלות ועיצוב פנים

שבוע תעשיות המזון והאירוח ה- 32 יתקיים ב-24 - 26  בנובמבר בגני התערוכה, תל אביב. 

השנה תתקיימנה 4 תערוכות מקצועיות במקביל:

ישראפוד - תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית והגדולה בישראל.

Bake & Cake - התערוכה המקצועית לציוד, חומרים ומוצרי אפייה לענף הקונדיטוריות.

הוטקס - התערוכה הבינלאומית לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי בישראל.

קיטקס - התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי.

שבוע תעשיות המזון והאירוח מאורגן על ידי קבוצת שטיר, אחת החברות המובילות בארץ בתחום התערוכות המקצועיות, בחסות משרד הכלכלה ולשכת המסחר תל אביב והמרכז, בגני התערוכה בת"א. שבוע תעשיות המזון והאירוח מהווה את הבמה המרכזית למפגש מקצועי בו נרקמות עסקאות ונוצרים קשרי מסחר בין יצרנים ויבואנים בתחום המזון והמשקה לבין אנשי הענף המייצגים את השוק המקצועי והמוסדי, השוק המאורגן והשוק הפרטי כמו גם למידה והעשרה.

שבוע המזון | 24 - 26 בנובמבר 2015 | גני התערוכה תל אביב

שעות פתיחת התערוכה:ימים ג'-ד' – 12:00 – 20:00, יום ה' – 10:00-18:00

הזמנות לקהל מקצועי בלבד. לקהל הרחב – כניסה – 100 ₪.

עדכונים אחרונים

ספט 29, 2024

שילוב בין יזמות לטכנולוגיה: הכשרה אקדמית שיכולה לעזור לכם להקים סטארט אפ

העולם המודרני רווי חדשנות טכנולוגית, וסטארט-אפים טכנולוגיים ממשיכים להוביל את השינוי…
ספט 26, 2024

הצעד הראשון לקראת תואר באמנות: חושפים את התוכנית ללימודים בבית ברל

תואר ראשון באמנות: הדלת לעולם של יצירה עולם האמנות הוא עולם של אינסוף אפשרויות. תואר…
אוג 22, 2024

ניהול סטארט-אפ נכון: טיפים שכל יזם מתחיל צריך להכיר

הקמת סטארט-אפ היא תהליך מאתגר ומרגש המצריך ידע, יצירתיות ויכולת ניהול גבוהה. הצלחת…
יול 31, 2024

קשיים ואתגרים באקדמיה: הסוד טמון בתכנון ואסטרטגיה

לימודים אקדמיים הם תקופה מאתגרת ומלאת לחץ עבור סטודנטים רבים. ההתמודדות עם הקשיים…
ינו 29, 2024

מקצועות מבוקשים ומתגמלים לשנת 2024

גם על רקע המלחמה, שוק העבודה ממשיך להתפתח ויוצר הזדמנויות חדשות במגזרים שונים. בתקופת…
אוק 24, 2023

התפקיד המכריע של ההכנה בתהליך החטיבה: הדרכת תלמידי כיתות ו' מחוננים

להכנה לחלוקה יש תפקיד מכריע בהדרכת תלמידי כיתות ו' המחוננים. תהליך זה חיוני כדי להבטיח…