מלון העסקים בעידן הפוסטמודרני, 'בין רוח לחומר'- 1925-2015- מלון נורמן ת"א, מערכות נידוף אויר חסכוניות בבתי מלון, השפעת העיצוב על דירוג המלון, עיצוב קומפלקס המשלב אמנות וחווית אירוח, על כל אלה ועוד יעסקו בכנס השנתי ה-5 לאדריכלות ועיצוב פנים שיתקיים במסגרת  אדריכלות עם טעם של עוד- הכנס השנתי ה-5 לאדריכלים ומעצבי פנים | יום ה' 26 בנובמבר 2015 - 9:00-14:00, ביתן 10 גני התערוכה, ת"א

כלים

  בשיתוף אגודת אדריכלי הפנים בישראל ובחסות domus

תוכנית הכנס:

יו"ר ומנחת הכנס: עדנה לרמן, יו"ר אגודת אדריכלי הפנים בישראל

9:00-9:30     – התכנסות והרשמה

9:30-10:00   – דברי פתיחה וברכה –             עדנה לרמן, יו"ר אגודת אדריכלי הפנים בישראל

10:00-10:30 – מלון העסקים בעידן הפוסטמודרני – רחל פללר, אדריכלית ושותפה,  יסקי-מור-סיון אדריכלים

10:30-11:00 – בין רוח לחומר 1925-2015 – מלון נורמן ת"א – יואב מסר, אדריכל ובעלים, יואב מסר אדריכלים

11:00-11:30 – הפסקת קפה

11:30-12:00 – מערכות נידוף אויר חסכוניות בבתי מלון – משלב התכנון ועד שלב הביצוע –  שי ארמה, מנכ"ל ובעלים ארמה את בנט

12:00-12:30 – השפעת העיצוב על דירוג המלון והשפעת שניהם על שביעות רצון האורחים –  אהובה זקן, סמנכ"לית בכירה לתקינה, תפעול ואיכות השירות, משרד התיירות

                        עמי צוברי, חוקר באוניברסיטת חיפה ועובד משרד התיירות

12:30-13:00 – עיצוב קומפלקס המשלב אמנות וחווית אירוח – ELMA מרכז אמנות ומלון יוקרה – לאה מלר, מעצבת פנים ובעלים, סטודיו לאה מלר אדריכלות ועיצוב פנים

שבוע תעשיות המזון והאירוח ה- 32 יתקיים ב-24 - 26  בנובמבר בגני התערוכה, תל אביב. 

השנה תתקיימנה 4 תערוכות מקצועיות במקביל:

ישראפוד - תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית והגדולה בישראל.

Bake & Cake - התערוכה המקצועית לציוד, חומרים ומוצרי אפייה לענף הקונדיטוריות.

הוטקס - התערוכה הבינלאומית לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי בישראל.

קיטקס - התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי.

שבוע תעשיות המזון והאירוח מאורגן על ידי קבוצת שטיר, אחת החברות המובילות בארץ בתחום התערוכות המקצועיות, בחסות משרד הכלכלה ולשכת המסחר תל אביב והמרכז, בגני התערוכה בת"א. שבוע תעשיות המזון והאירוח מהווה את הבמה המרכזית למפגש מקצועי בו נרקמות עסקאות ונוצרים קשרי מסחר בין יצרנים ויבואנים בתחום המזון והמשקה לבין אנשי הענף המייצגים את השוק המקצועי והמוסדי, השוק המאורגן והשוק הפרטי כמו גם למידה והעשרה.

שבוע המזון | 24 - 26 בנובמבר 2015 | גני התערוכה תל אביב

שעות פתיחת התערוכה:ימים ג'-ד' – 12:00 – 20:00, יום ה' – 10:00-18:00

הזמנות לקהל מקצועי בלבד. לקהל הרחב – כניסה – 100 ₪.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

עדכונים אחרונים

יול 02, 2020

תכנון קרייקה בעיצוב פנים

מוצאים את עצמכם מתעניינים בתחום העיצוב? יש לכם טאץ׳ אישי ועין חדה לשלב צבעים? יש בכם…
אפר 23, 2020

ד"ר רון ברנט מונה לתפקיד מנהל המחלקה לרפואה דחופה במרכז שניידר

הנהלת מרכז שניידר הודיעה על מינוי חדש בבית החולים: ד"ר רון ברנט מונה לתפקיד מנהל המחלקה…
דצמ 18, 2019

תואר ראשון בחינוך למען דור העתיד

ככול שהעולם בו אנו חיים משתנה ומתאים את עצמו לעתיד הטכנולוגי, כך גם דרכי ההוראה וחומרי…
דצמ 11, 2019

כיצד אפשר להשלים כיום בגרויות

לא מעט אנשים אשר אינם סיימו בתיכון את כלל הבגרויות אשר נדרשו להם על מנת שיקבלו תעודת…
נוב 12, 2019

עבודות סמינריון ולימודים

סמינריון, עבודות סמינריון, עבודה סמינריונית, כתיבת סמינריון, כתיבת עבודות, כתיבת עבודה…