השף איציק אביר, ממעדניית טעמי הבית שער העמקים, מציע מתכון מושקע ומומלץ, עבור הבשלנים שמעוניינים לבחור את המנה העיקרית המושלמת לארוחות חג ובכלל, ולהוסיף טעמים וניחוחות לסוכה
בערב חג הסוכות, כשמכל עבר מציעים מתכונים סבוכים של בשר עופות ודגים, מסעדת Black Bar N' Burger הכשרה בירושלים מציעה דווקא מתאבנים טעימים, פשוטים ומלהיבים איתם אפשר לכבד את האושפיזין שלכם. המתכונים באדיבות שף הבית צחי בוקששתר ההולך ומעמיק את קשריו עם ציבור שומרי הכשרות, באמצעות סניף הרשת הכשר בירושלים
לקראת חג הסוכות הקרב, מציעה אוסנת בוברוב, דיאטנית קלינית של חוות הבריאות מצפה הימים, טיפים, עצות ומתכונים בריאים וטעימים להכנה עם הילדים בסוכה. בהשראת הגידולים בחווה, מציעה בוברוב במיוחד לסוכות מתכונים שניתן להכין עם הילדים בסוכה. אחת הדרכים המוצלחות ביותר להעשרת התפריט, היא שיתוף הילדים בהכנה עצמה