מתכון לקבב בטבעת טורטייה, מוגש בטחינה ירוקה וסלסת פלפלים, עם לימון כבוש: מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים אחרים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה
פלפל שושקה מצופה וממולא בגבינות, מתכון בולגרי מסורתי עם טוויסט - ציפוי פיסטוק וויניגרט בלסמי. מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ואחרים לשישיית הגמר בתחרות הטפאסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה
פסטה עם גמבה, תרד ושעועית לבנה, ברוטב עלי דפנה, לימון ושום - מתכון מיוחד מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור