טורניר טניס בינלאומי לנשים ייפתח במרכז לטניס בישראל – עכו בשבוע הבא בין התאריכים 18-23 באוקטובר 2010. מדובר בתחרות בינלאומית ראשונה לזכרו של פרדי קריבין ז"ל במרכז שנפתח לאחרונה בעכו וישתתפו בה שחקניות מ- 11 מדינות (ישראל, צ'כיה, בלגיה, רוסיה, אוקראינה, גרמניה, ארה"ב, סלובקיה, דרום אפריקה, איטליה ואוסטריה) שייטלו חלק בטורניר יחידות וזוגות.
כל ימי המשחקים ייפתחו ב-10:00 בבוקר. מוקדמות הטורניר יתקיימו בימים שבת וראשון (16-17 באוקטובר), הסיבוב הראשון ייפתח ביום שני, משחקי חצי-הגמר ביום שישי( 22 באוקטובר) ומשחק הגמר יתקיים בשבת( 23 באוקטובר) ב-10:00 במגרש המרכזי. שחקניות ישראליות בולטות: יוליה גלושקו - שחקנית נבחרת הפדרציה של ישראל, עופרי לנקרי מעכו, ולריה פטיוק בת ה-14 - אחת התקוות הגדולות של טניס הנשים בישראל ודנה נסראללה מנצרת - השחקנית הערבייה הבכירה בישראל שקיבלה כרטיס חופשי לתחרות.
ההנהלה הבינלאומית של המרכז לטניס בישראל, בישיבתה השנתית בישראל, מגיעה ביום שלישי למשך כל היום להתארח בעכו באירוח של ראש העיר, שמעון לנקרי. השופט הראשי של התחרות הוא פאבל ליסובצב ומנהלת התחרות היא ג'יין קריבין (בתו של פרדי קריבין ז"ל).
פרדי קריבין ז"ל, הג'נטלמן הבריטי, יליד יורקשייר באנגליה, הוא אחד מששת המייסדים של המרכז לטניס בישראל ב-1976 ונפטר בינואר 2005 בגיל 84. הוא עלה לארץ כנער עוד לפני מלחמת העולם השנייה, למד שנתיים בבית ספר חקלאי בפרדס חנה וחזר לאנגליה ב-1938 שם שירת בצבא הבריטי בזמן המלחמה. קריבין, שחזר להתגורר בארץ ב-1984, תרם רבות לטניס הנשים בישראל וגידל דור של שחקניות כמו פאולינה פלד, אילנה ברגר, ציפי אובזילר, שחר פאר ואנה סמשנובה אותה דאג להעלות ביחד עם משפחתה לישראל.
חודש לפני מותו התקיים לכבודו טורניר בינלאומי ברעננה בו זכתה שחר פאר, הוא הספיק לנאום בטקס הענקת הפרסים לאחר הגמר ויומיים לאחר מכן כבר אושפז בבית החולים. קריבין היה קפטן נבחרת הפדרציה והגורם לכך שישראל אירחה את גביע הפדרציה בשנת 1996, אך מפעל חייו היה פעילות ענפה למען דו-קיום במדינת ישראל, כאשר תרם וגייס כספים רבים לבניית מגרשי טניס בכפרים ערביים כמו פורדיס וג'סר א זרקא.
קריבין דיבר תמיד על הזדמנות שווה לכולם, טען שהטניס הוא משחק של אצילים וכי גם לערבים מעוטי יכולת צריך לאפשר לשחק טניס. לטענתו, בזכות העובדה שמדובר במשחק אצילי, יש סיכוי דרך הטניס לחבר בין יהודים וערבים ולכן הקים קבוצה משותפת של ילדים ששיחקו יחדיו בקיסריה, אור-עקיבא, פורדיס וג'סר א זרקא. אותם ילדים שיחקו ביחד וכך נוצרו ביניהם גם קשרים חברתיים.
בתו של פרדי, ג'יין קריבין, מנהלת את קרן פרדי קריבין לזכרו כאשר 8 פרויקטים מתקיימים כיום לילדים ערבים בכפרים ובערים בהם חיים בדו-קיום. בזכותו, יש כיום מאות ילדים וילדות מהאוכלוסייה הערבית שמשחקים טניס – דבר שלא היה מתבצע ללא פועלו של האיש. כך שקיומו של הטורניר בעכו, עיר של דו קיום, היתה משמחת מאוד את קריבין.