מיכל מילרד

(מתכונים)

rimmoroccoצלעות טלה צלויות על תבשיל מרוקאי של זיתים ואריסה וסלט חי של ריג'לה- מתכון של השפיות משי גולדמן ממסעדת ג'וז ולוז ואוסנת הופמן. המתכון הייחודי נוצר במסגרת ארוחת שף שנערכה במסגרת פסטיבל גורמה ויין במצפה הימים, לציון ראשית עונת בציר ענבי היין. בארוחה בישלו השפיות: משי גולדמן, אסנת הופמן והקונדיטורית מיכל מילרד

(מתכונים)

fileartisokפילה של דג מוסר על ארטישוק ירושלמי מקורמל ורוטב מרוכז של פלפלים מתוקים - מתכון של השפיות משי גולדמן ממסעדת ג'וז ולוז ואוסנת הופמן. המתכון הייחודי נוצר במסגרת ארוחת שף שנערכה במסגרת פסטיבל גורמה ויין במצפה הימים, לציון ראשית עונת בציר ענבי היין. בארוחה בישלו השפיות: משי גולדמן, אסנת הופמן והקונדיטורית מיכל מילרד

(מסעדות)

brulelaimקרם ברולה ליים סמי פרדו על מצע קרם אנגלז הדרים סורבה סברס פירות טריים וספגטי רימונים מולקולארי / מיכל מילרד ממסעדת מסה