מטבח מרוקאי

(מתכונים)

תבשיל זיתים מרוקאי נפלא וקל להכנה, רק לערבב את כל המצרכים בסיר ולבשל. המתכון באדיבות שולה המבשלת. הזיתים בתבשיל הם זיתים ירוקים ללא חרצנים, יש להשרות את הזיתים למשך לילה שלם, לאחר מכן לסנן, לבשל במים רותחים כ - 5 דקות, שוב לסנן ושוב לבשל 5 דקות במים רותחים וזאת על מנת להוריד את המרירות שבזיתים. לסנן בסיום הבישול

(מתכונים)

תבשיל אפונה עם ביצים, תבשיל נהדר מהמטבח המרוקאי. תבשיל קל ביותר בהכנתו וטעים בצורה יוצאת מהכלל, הנאה מובטחת